Darko je napisao(la):Varijacije su moguce i drasticne. Imao sam 6cu koji se vrteo na 6000; kao i cu+ na 6100.
Anonymous je napisao(la):imam neki no name kuler, ili bolje receno ventilator (hladnjak ni nemam...)
Sasa je napisao(la):Imaj na umu da sam se sretao sa 6Cu+ koji su imali na sebi (crnoj plastici na kojoj je sam FAN) 6Cu (sa presaranim +), kao i 6cu koji su na toj plastici imali 6Cu+ oznaku.
Fazon je da se te plastike (izmedju fan-a i hladnjaka) izgleda stamapaju isto, sa oznakom 6cu+, a po potrebi se + presara(zvuci ocajno ali je tako, video sam to na 4-5 ovakvih qlera, svih koji su mi proslo kroz ruke).
Stoga kapiram da je do toga problem.
Dobre oznake su na kutiji pa je svaki qler koji je izvadjen iz kutije na kojoj je oznaka 6cu radio od 5000 do 6000, a 6cu+ od 6500 do 7500.
Pozdrav!
Misko je napisao(la):Pa bas zbog toga sto ta "plastika" nije plastika, TT je najkvalitetnija firma, to sam i ja prvo pomislio kad sam ih video, rekoh jel su ovi ludi pa znaju da je plastika los provodnik, reko ajd da ja to lepo skinem, kad ono metal , pa rekoh ajd sad lepo da vratim. Pozdrav.
Darko je napisao(la):Sasa, pazario sam kulere direktno od uvoznika; dobijao sam garanciju godinu dana za njih, i normalno sa sve originalnom kutijom; nema sanse da su mi uvaljivali m... za bubrege![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari