Šta je novo?

TT Shark

PaniqsTT

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2007
Poena
301
E nadjoh sad malo vremena tokom ovih novogodisnjih praznika, i citajuci ovaj forum ocu da poludim od odeja. Svaka cast svima! :Klanjanje Da ne izdvajam nikoga...

Htedoh da pitam.... Imam ThermalTake Shark http://www.matrixcomputer.it/download/SHARK BLACK.JPG kuciste i hocu da one dve mrezaste rupe na stranici da zatvorim pleksiglasom iznutra, pa da se malo zezam sa UV bojama, ali to nije sad bitno. Interesuje me da li cu sa zatvaranjem tih rupa pogorsati stanje provetravanja kucista ili poboljsati. Naravno Shark ima napred i nazad po 12cm vent.

Hvala....

Poslednja izmena:
E nadjoh sad malo vremena tokom ovih novogodisnjih praznika, i citajuci ovaj forum ocu da poludim od odeja. Svaka cast svima! :Klanjanje Da ne izdvajam nikoga...

Htedoh da pitam.... Imam ThermalTake Shark http://www.matrixcomputer.it/download/SHARK BLACK.JPG kuciste i hocu da one dve mrezaste rupe na stranici da zatvorim pleksiglasom iznutra, pa da se malo zezam sa UV bojama, ali to nije sad bitno. Interesuje me da li cu sa zatvaranjem tih rupa pogorsati stanje provetravanja kucista ili poboljsati. Naravno Shark ima napred i nazad po 12cm vent.

Hvala....

pa uzmi zapushi te rupe sa nechim pa vidi koliko ti se pogorshala temp. ali to moze da bude kako se meni chini vrlo malo jer ona 12ca iza sve to odvlachi ili ja greshim :)poz:wave:

Ma slobodno stavi pleksi, te dve dvanaestice, rasporedjene, jedna napred i pozadi, su sasvim dovoljne, naravno ako su kvalitetne da lepo duvaju, a ne dizu preveliku buku. U nekim slucajevima se desi da se cak hladjenje poboljsa.

PS/ koja je cena pleksiglasa ako si se vec raspitao?

Poslednja izmena:
Ma slobodno stavi pleksi, te dve dvanaestice, rasporedjene, jedna napred i pozadi, su sasvim dovoljne, naravno ako su kvalitetne da lepo duvaju, a ne dizu preveliku buku. U nekim slucajevima se desi da se cak hladjenje poboljsa.

PS/ koja je cena pleksiglasa ako si se vec raspitao?

To su 12ice koje dolaze uz njega, prednja je ona narandzasta koja je bas necujna, ali ovaj zadnji vent je svetleci plavi koji je malo glasniji, ali to zatvaranje i radim delom zbog smanjivanja buke, posto na procesoru sam skoro skinuo box vent i stavio TT SonicTower.

Plexy dobijam za dzabalesku posto imam prijatelja koji je radio sa tim 20 godina i zna ljude, nemam pojma koliko kosta. Rezu ljudi po bilo kakvim oblicima i dimenzijama.

Ne spominji mi sečenje, yebem se sa tim strašno
Na kraju ću ipak da napravim stonu ubodnu testeru sa onom testericom za tehničko, olakšaću sebi život :D

Nazad
Vrh Dno