Sasa je napisao(la):Mislim da nema smisla kupovati nesto od kupoprodavaca.
PCCentar to uvozi i sigurno ima najbolju cenu.
Pozdrav!
mikis je napisao(la):Zavisi da li je cena sa PP ili bez... Ako je bez, stvarno je jaka ugradnja![]()
driver je napisao(la):Bio sam u PCC-u pre neki dan i video ta kuccishta (crno i bordo)..Cena je 110€, tako da ono![]()
JOBAH je napisao(la):Pa zar nisu aluminijumska? Kako mogu da budu prepravljeni Chieftec? (barem ovi nasi modeli)
T|T|A|\| je napisao(la):Mozes li da mi kazes koliko kosta
TT Xaser II Aluminium A6000+A
ali sa prozorom?
Hvala
byMaX je napisao(la):pa ljudi to su prepravljena Chieftec kucista... u cemu je problem, malo su skuplja od njih...
zna li neko koliko je to sve zajedno bucno? dodajte jos graficku, pa ako uzmete bucan hard disk, pa jedan ventialtor za procesor, ako imate kuler i na north bridgu...mikis je napisao(la):Nisu skuplja, kad uzmeš u obzir da uz njih dobijaš 5 80mm TT kulera
Miroslav je napisao(la):zna li neko koliko je to sve zajedno bucno? dodajte jos graficku, pa ako uzmete bucan hard disk, pa jedan ventialtor za procesor, ako imate kuler i na north bridgu...
Peca je napisao(la):TT kuciste - pominje se neka kanta...
ne znam niti sam video/cuo, al' ajde pokusacu da ga nadjem negde da vidim to cudo...Sasa je napisao(la):Verovatno nisi video/cuo kuciste kad ovako pricas.
Dakle, jako je tiho i apsolutno ne smeta.
Pozdrav!
Miroslav je napisao(la):ne znam niti sam video/cuo, al' ajde pokusacu da ga nadjem negde da vidim to cudo...
ps. reci mi koliko je tesko kuciste?
T|T|A|\| je napisao(la):A5000 je od celika i tesko je 12kg
A6000 je od aluminiuma,i naravno,mnogo je lakse-5kg
Peca je napisao(la):Sale, nesto ste se u SK bacili na humor?
AGP osam puta - malo sutra, TT kuciste - pominje se neka kanta...sta je bre to?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari