Šta je novo?

TT kucista

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Ako nekoga bas interesuje ThermalTake kuciste od 130 evra bez napajanja moze da se nadje u odredjenoj firmi u balkanskoj ulici. Inace je crne boje i bez prozora je. Vidio sam ga danas tamo...

Ja mislim da je takva cena sa surovom ugradnjom

Znam Peco i ja sam se sokirao kad sam cuo, ali kao sto znas ima nekih clanova koji su se interesovali za doticna kucista. Ja samo prenosim ono sto sam cuo, za dalje ne odgovaram.

Jel' to kao ono tvoje??(D)

Mislim da nema smisla kupovati nesto od kupoprodavaca.
PCCentar to uvozi i sigurno ima najbolju cenu.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Mislim da nema smisla kupovati nesto od kupoprodavaca.
PCCentar to uvozi i sigurno ima najbolju cenu.

Pozdrav!

Bio sam u PCC-u pre neki dan i video ta kuccishta (crno i bordo)..Cena je 110€, tako da ono :)

Ima ih u Listu (110€) i ComputerLand-u (na znam cenu). Naravno, bez napajanja.

Alo bre, ja samo prenosim info!

Simpsone, nije to moje, vec ono na koje se loze klinci...:p :D

Moje je ipak klasika.(D)

Zavisi da li je cena sa PP ili bez... Ako je bez, stvarno je jaka ugradnja :)

Mislio sam da smo apsolvirali da su to chieftec kucista... Za te pare se uzme grom Chief sa napajanjem pa stedite nekih 50-60 evra koje bi ste dali za napajanje. A za mod se nije tesko sam potruditi.

pozdrav

driver je napisao(la):
Bio sam u PCC-u pre neki dan i video ta kuccishta (crno i bordo)..Cena je 110€, tako da ono :)

Bordo?
Valjda crno i srebrno (aluminium A600A II)

pa ljudi to su prepravljena Chieftec kucista... u cemu je problem, malo su skuplja od njih...

Pa zar nisu aluminijumska? Kako mogu da budu prepravljeni Chieftec? (barem ovi nasi modeli)

Objasnio je Uzelac ovde na forumu, jer je imao na testu te modele...Valjda je najslabiji model ono standardno steel, a ostali (jači) su Al...

5000 su celicna.
Crne su boje sa par tamno crvenih, sto kaze driver, bordo detalja (na vratima).

6000 su srebrna, aluminijumska.
oko 3 puta laksa :)

Sva imaju 5 fanova unutra, 8cm bb, narandjaste boje.
Cene ne znam tacno, uglavnom prodaju se bez napajanja.

Mada u PCC rekose da treba da dobiju i napajanja.

Inace, da u pitanju su Chiefteci, to je proverene 100% info. Uostalom, na par plasticnih delova lepo pise "Chieftec" :)

Ali,ipak su jako lepo doradjeni i to tako da vrede.
Samo onaj hardcano gore vredi 10-20E minimum + tih 5 8cm ventilatora (neka su po 3E) to je ukupno bar 30 E bogatije kuciste.

Ako mene pitate, TT je bolji izbor od Cheifteca.

Pozdrav!

!

Mozes li da mi kazes koliko kosta
TT Xaser II Aluminium A6000+A
ali sa prozorom?
Hvala

byMaX je napisao(la):
pa ljudi to su prepravljena Chieftec kucista... u cemu je problem, malo su skuplja od njih...

Nisu skuplja, kad uzmeš u obzir da uz njih dobijaš 5 80mm TT kulera i HardCano (ona budža na vrhu sa LCD termometrom, USB & FireWire portovima i kontrolom brzine kulera). BTW. TT = Chieftec = Antec.

mikis je napisao(la):
Nisu skuplja, kad uzmeš u obzir da uz njih dobijaš 5 80mm TT kulera
zna li neko koliko je to sve zajedno bucno? dodajte jos graficku, pa ako uzmete bucan hard disk, pa jedan ventialtor za procesor, ako imate kuler i na north bridgu...

sve u svemu, serem ti se u kuciste! :) dodat jos 150€ i kupim vapochilla ;)

Eee,doobro miroslave...

K'o da taj vapochilli i TT mogu da se porede?
vapochilli je obicna kutijica a ne kuciste...

Miroslav je napisao(la):
zna li neko koliko je to sve zajedno bucno? dodajte jos graficku, pa ako uzmete bucan hard disk, pa jedan ventialtor za procesor, ako imate kuler i na north bridgu...

Verovatno nisi video/cuo kuciste kad ovako pricas.
Dakle, jako je tiho i apsolutno ne smeta.

Pozdrav!

Sale, nesto ste se u SK bacili na humor?

AGP osam puta - malo sutra, TT kuciste - pominje se neka kanta...sta je bre to? :)

Sasa je napisao(la):
Verovatno nisi video/cuo kuciste kad ovako pricas.
Dakle, jako je tiho i apsolutno ne smeta.

Pozdrav!
ne znam niti sam video/cuo, al' ajde pokusacu da ga nadjem negde da vidim to cudo...

ps. reci mi koliko je tesko kuciste?

Miroslav je napisao(la):
ne znam niti sam video/cuo, al' ajde pokusacu da ga nadjem negde da vidim to cudo...
ps. reci mi koliko je tesko kuciste?

Mnogo :) 18kg žive vage, bez napajanja ili ičega drugog unutra (osim fanova, naravno). Naravno, ovo crno, čelično, aluminijumsko je bar dvaput lakše.

Nije preterano bučno, s obzirom da su fanovi u kućištu 80mm na 2050 rpm, po specifikaciji proizvode samo 21 DBa buke. Ja sam ipak od pet isključio dva, i ovako više nego dobro hlade :)

!

A5000 je od celika i tesko je 12kg
A6000 je od aluminiuma,i naravno,mnogo je lakse-5kg

Re: !

T|T|A|\| je napisao(la):
A5000 je od celika i tesko je 12kg
A6000 je od aluminiuma,i naravno,mnogo je lakse-5kg

Vidi stvarno... Majku mu, teško je k'o da ima 18 :)

Peca je napisao(la):
Sale, nesto ste se u SK bacili na humor?

AGP osam puta - malo sutra, TT kuciste - pominje se neka kanta...sta je bre to? :)

Mi smo oduvek bili smesan casopis, zar ne ? ;)

Pozdrav!

p.s. vrci smajlija sto namiguje!

Vrh Dno