Šta je novo?

TT 775W vs Chieftec 750W

Webb

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poena
415
Pozdrav drugari! :)

Menjao sam masinu ovih dana ali zbog nedostatka "vremena" nisam je kompletirao.

ali napajanje i graficka.
Trenutna masina je:

i5 2500k
gigabayt z68p-ds3
2x4 gb 1600 white shark
9800 gt

i sve to radi na Chieftec 400W.
Posto krajem meseca planiram da se ponovim i grafickom nesto tima 560ti ili sl.
Trenutno napajanje ce to tesko da izdrzi (no way) a i prilicno ce da skupa masina da bi se igrao sa napajanjem.
Gledam po netu i trenutno mi se izbor napajanja smanio na sledece:

http://emmi.rs/napajanja-i-dodatni-...chieftec-cft-750-14cs.11.html?productId=13033

http://winwin.rs/napajanja-napajanj...ughpowerxt-modular-pf.66.html?productId=36473

Cenom su slicni a ja kao i svaki kupac zeli najvise iz novca koji daje.
Pa mi treba vase misljenje oko dva navedena a rado prihvatam sugestije za neko trece ako je bolje od navedenih.

Hvala! :)

Poslednja izmena:
Ne znam stvarno zasto tu ti treba necije misljenje, TT ima 5 godina garancije chief ima SAMO 2, TT je bolje, snaznije i kvalitetnije napajanje...

Ja sam imao slicnu dilemu i uzeo sam TT, slicne su cene ali garancija je presudila !

Ja posedujem CFT 650 14 cs
ali kod nas bi isao na duzu garanciju.

Idi na TT. Novija CWT DSG platforma + 5godina garancije

Pitanje je da li ces naci tog tt. Ovo je veliki popust i trenutno je to napajanje best buy. Pre par dana j u emm-ju bilo samo jos par koamda. Verovatno je slicna situacija u WW. Ako ga iamju na lageru bolje pozuri.
Inace je napajanje nesto skuplje i u drugoj klasi, tako da i nije neka bitka izmedju ova dva.

A i te sto imaju u ww su verovatno skartirana napajanja, tj. ona sto su im ljudi vratili kad su ih culi koliko su bucna.
U svakom slucaju treba biti oprezan.

Bas sam gledao u WW napajanje TT i nijedno nije otvoreno iz celofana,nemoguce da je skart,a sa 12% popusta opet je jeftino.inace je neverovatno koliko je tesko,pored stoji lc600h i ono je kao prazna paklica cigareta...

lol, ekstra onda. dok traju zalihe da narod ima da kupi.

Ukucaj bilo šta za bilo koji proizvod na Guglu i uvek ćeš naći masu ljudi koji se žale.
Ne paranoišite i ne gledajte u svemu teoriju zavere. Napajanje je odlično i ko pored njega za istu lovu uzme Metatron ili nešto slično, ulubljen je u glavu. Na koncu svega, garancija od pet godina ipak nešto govori...

Prvo morate imati u vidu da je buka subjektivna kategorija, neko je gluv ko top a neko cuje treptaj krila tigrastog komarca :D
Imam doticno napajanje, kuciste mi je na stolu, na pola metra od mene, u visini glave, otvorena stranica i kad iskljucim ventove na
chipsetu i procesoru napajanje se jedva cuje, vise je sum ali nista neprijatno a sluh mi je poprilicno dobar.
Ako je kuciste zatvoreno nece se ni cuti, sem ako niste jedan od Marvelovih junaka sa super mocima.
E sad ne iskljucujem mogucnost da nekome zapadne felerican primerak napajanja sa kulerom koji proizvodi vecu buku,
ali to nikako nije sistemski problem. Zbog svega toga i postoji garancija, zar ne ?

Poslednja izmena:
Mozda napajanje njie bas tiho, ali ne treba ga uporedjivati sa seasonicom nego chieftecom. To sto se neki zale na buku ne govori bas nista. Stvarno nekada ljudi umeju da se pro*****aju po pitanju buke.

imam Chieftech CFT-700-14CS staro manje od godinu dana, ali mi se ne svidja sto je garancija samo 2 godine.
da li je ovaj TT 775w bolje napajanje od pomenutog, posto bi da se obezbedim na 5 godina?

Uzeo sam danas TT 775W. 5 god garacije je presudilo a i cena je ok ( 8200) . Napajanje deluje ultra kvalitetno. I ovaj moj primerak je za sad ultra tih ( citah da se ljudi zalili da je bucno). Al tek 2 sata radi videmo :)
Hvala svima na predlozima i sugestijama :)

ortaku TT 775W ispustio dusu posle desetak dana.... sada ceka nedelju dana da mu WW kaze sta su mu opcije

Nazad
Vrh Dno