Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ovih dana ce se preci na novu mts platformu,ide parcijalno po gradovima.

Šta je novo na toj platformi? Ova aktuelna je očajna.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Vidim pocela nadogradnja. Kazu lepse izgleda i mogu se sortirati kanali po zelji.

Pa zavisi, kod mene kanale prebacuje u trenu i sve radi kako treba. Naročito dobro radi sa daljinskim od tv-a, sa njihovim originalnim malo štuca

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

I kod mene je sve ok

I kod mene prebacuje brzo, ali kada tražim nešto da pustim u zadnjih sedam dana ide vrlo sporo i kilavo.

Postoji li mozda neka opcija na Q11 da se iskljuci update i ne dozvoli tom novom softveru instalacija?

Pa zavisi, kod mene kanale prebacuje u trenu i sve radi kako treba. Naročito dobro radi sa daljinskim od tv-a, sa njihovim originalnim malo štuca

Da li mislite na SD ili HD kanale. Meni SD prebacuje brzo ali HD, prvi kanal brzo, a posle sve sporije i sporije. Traje i 4-5 sekundi.

HD kanale prebacuje momentalno

Q 11 menja momentalno. To su ovi novi crni.

A kako da zamenim moj STB box za Q11? Da ći ovi u MTS da pristanu da zamene ispravan box?

Kako znati da smo na novoj platformi?
Da li se okruženje razlikuje ili kako?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
I nosi ime IrisTV, ciji je logo u gornjem desnom uglu.

Hoće li biti apdejta za stare stb-ove? Aj nek okači neko poneku sliku.

Da li treba da se resetuje STB ili ce samo da se pojavi?:D

Hoće li biti apdejta za stare stb-ove? Aj nek okači neko poneku sliku.

Sami se update-uju, ne mora nikakav reset.
cfd1ee53533cdd7a71a8cbd533f83e99.jpg
c348295b9c70263af29ac6c484d74053.jpg
c597cb48d8cc675a801bd7b565e65549.jpg

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

@SretenZujkic imaju li sada svi kanali vraćanje unazad?

Šteta, da bar naprave normalan odabir kanala gde može vraćanje... No dobro, niko me nije puškom terao da se vezujem sa njima. Samo je bezveze kad već šminkaš platformu onda treba odraditi do kraja a ne polovično

Sami se update-uju, ne mora nikakav reset.
cfd1ee53533cdd7a71a8cbd533f83e99.jpg
c348295b9c70263af29ac6c484d74053.jpg
c597cb48d8cc675a801bd7b565e65549.jpg

NecaBG said:20.11.2020. 08:50

Da li se i dalje prekida program kada se nešto vraća unazad? Npr na eonu ako vratim vremensku prognozu, automatski posle toga ide dnevnik, dok kod sadašnje mts platforme po završetku neke emisije vraća na početni ekran, pa moram da pritisnem ok za live program :(

NecaBG said:20.11.2020. 08:50

Da li se i dalje prekida program kada se nešto vraća unazad? Npr na eonu ako vratim vremensku prognozu, automatski posle toga ide dnevnik, dok kod sadašnje mts platforme po završetku neke emisije vraća na početni ekran, pa moram da pritisnem ok za live program :(
Još uvek je to relativno isto. Ako, recimo, vratiš vremensku prognozu i nakon toga ide uživo dnevnik onda će se prekinuti i moraš da pustiš live TV.
Jedina razlika je da su promenili ako posle emisije koju si vratio ide ponovo nešto što se već završilo, onda se samo nastavlja dalje (dakle predje u sledeću emisiju, ne moraš ti da pustiš sledeću), što je jako korisno ako je neka emisija počela kasnije pa se ne uklapa sa njihovim programom.
Primetan je napredak sa ovom platformom ali je i dalje daleko od eon-a.

Kad ce u Beogradu biti taj update ?
I da li se odnosi i na starije mts iptv risivere?
Pozdrav.

• Like
Reagovanja: M J
Kad ce u Beogradu biti taj update ?
I da li se odnosi i na starije mts iptv risivere?
Pozdrav.
Ja imam dva crna, q11, i jedan beli onaj stari IPTV risiver i svi su dobili u isto vreme. Verovatno ćete i vi u BG da dobijete uskoro, do kraja sledeće nedelje, ne verujem da će vas da ostave zadnje. [emoji12]

Vrh Dno