Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Meni nazalost ugovor istice u januaru. :( Ali cim dodje taj svetli dan koji sam zaokruzio u kalendaru, idem sa trubacima u Telekom i raskidam ugovor. Ne zbog ovih kanala, slabo i gledam tv, ali prvenstveno zbog neta iz proslog veka.

Ови што су код СББ-а жале се да им интернет често пуца, да је сигнал нестабилан поготово увече кад се највише користи. Ови што су код МТС-а жале се на спорији интернет (мање брзине од СББ-а) и тако у круг, изгледа да ником не ваља. Ја лично мислим да је АДСЛ/ВДСЛ стабилнији од кабловског. Боље 10/1 и да ради константно како треба него 60/4 или бржи, а да често пуца или да сигнал слаби па да буде спорији и од МТС нета. Још једна ствар, СББ-ови рутери су катастрофа што се тиче WiFi-а. Чим се мало помериш од њега, одмах није пун сигнал, док ја нпр. имам пун сигнал и на 20 м преко МТС-овог рутера. Што се тиче телевизије, ту је свакако СББ у великој предности, али је уједно и скупљи од МТС-а. А што се тиче ових канала које су искључили, ако их не врате не знам како очекују да ће било ко да плаћа ИПТВ са оваквом понудом канала.
 
Hej pa imaju pink kanale... : ducks:
 
Skoro 70 hahahahahahahahahaha. Najvece svetske televizijske kuce imaju toliko da ih mozes izbrojati jednom rukom
 
Још једна ствар, СББ-ови рутери су катастрофа што се тиче WiFi-а. Чим се мало помериш од њега, одмах није пун сигнал, док ја нпр. имам пун сигнал и на 20 м преко МТС-овог рутера.
A eto drugi se žale da im je Sbb Unifi ubio etar :)
Smatram da ljudi i trebaju da stalno traže više i bolje za svoje pare...
 
Ja sam do pre mesec dana imao, vdsl, i ne secam se da sam par puta ostao bez neta, za 2g.Presao sam na sbb zbog ove promocije i boljih tv kanala, ali je vdsl daleko stabilniji, u mom slucaju naravno.
 
Sad kad ti uvale cg nat ima da uzivas :) trebao si kombinaciju sbb tv + vdsl.

Sent from my D6603 using Tapatalk
 
Evo da vam malo pojasnim problem oko 12 kanala koji su na IPTV ukinuti. Discovery networks je x3 podigao cenu licence, a Telekomu je 01.04. istekla licenca i nije bilo moguće da se po toj ceni nastavi sa distribucijom ovih kanala a da se drastično ne poveća cena. Drugim operaterima još uvek licenca nije istekla, pa zato oni i imaju još uvek ove kanale. Discovery je isti problem napravio i u Hrvatskoj, Rusiji, Britaniji i mnogim drugim zemljama. Kada ostalima istekne licenca, videćete kako će i oni lagano da ih ukinu. Inače, MTS ne objavljuje još uvek nikakvo saopštenje jer još uvek pokušavaju da se dogovore oko cene, a ovi su već isto kao u Britaniji počeli negativnu kampanju. Brat mi radi u MTS pa imam info šta se dešava.
 
Pozdravi brata i reci mu da poruči nadležnima :)

Da samo malo štipnu od jednog meseca fiksne telefonije koja je preko 13 miliona evra, da ubace ovo sto su izgubili i sk hd i n1, grand ne mora :D imamo 78 pinka

Kad su lepo osmisli ovu pretplatu od preko 5 evra za fiksni, neka lepo i plate, samo od jednog meseca
 
Poslednja izmena:
Ovi kanali vrede svaki dinar, pa i ako je licenca otisla toliko gore, svaki ozbiljniji operater mora ih imati u svojoj ponudi.
 
mislim da ih treba ubaciti u paket, pa ako ti vrede svaki dinar onda ih placaj.
Veću glupost odavno nisam čuo.
Od kako znam za iptv znam i za ove kanale, a oni će sad da ih bace u paket od 400 din kako bi napravili nesta za ove ružičaste, neće da može...

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
pa i pink kanale treba u paket. odnosno, tehnicki, nista ne sprecava da svaki korisnik napravi svoj paket.
 
Za Pink da ne komentarišem :D A što se tiče ovih kanala, ne znam šta će uraditi. ja lično imam SBB i ne bih uzeo IPTV ni džabe da mi daju :D Msm, jasna je stvar zašto MTS ima Pinkove kanale, a N1 i SK drži SBB i nema šanse da ih uvrste u ponudu jer licencu neće dobiti nikad. Isto tako ni SBB neće nikad dobiti Arene. A kad se veliki zavade, oni mali skupljaju kajmak. Zato kod malih operatera uvek možeš i jedne i druge kanale da imaš.
 
Oni se svadjaju mi ispastamo...
Nek se oni lepo izmire izljube, plate. Pa lepo u paket jedni arene, drugi sk. Pa ko hoce da plati imace. Ovako... e sad samo mi nije jasna stvar ko se iz telekoma zainatio... i posta je drzavna firma, pa platili, a ovi vrede mnogo vise.
 
Evo da vam malo pojasnim problem oko 12 kanala koji su na IPTV ukinuti. Discovery networks je x3 podigao cenu licence, a Telekomu je 01.04. istekla licenca i nije bilo moguće da se po toj ceni nastavi sa distribucijom ovih kanala a da se drastično ne poveća cena. Drugim operaterima još uvek licenca nije istekla, pa zato oni i imaju još uvek ove kanale. Discovery je isti problem napravio i u Hrvatskoj, Rusiji, Britaniji i mnogim drugim zemljama. Check Supercheap Auto Catalogue and Spotlight Catalogue. Kada ostalima istekne licenca, videćete kako će i oni lagano da ih ukinu. Inače, MTS ne objavljuje još uvek nikakvo saopštenje jer još uvek pokušavaju da se dogovore oko cene, a ovi su već isto kao u Britaniji počeli negativnu kampanju. Brat mi radi u MTS pa imam info šta se dešava.
Tacno sam znao da nije do mts-a, to je bezobrazluk sto radi DN, a neki jedva docekali da opljuju po Mts-u.
Nisu samoinicijativno ukinuli kako neki predstavise ovde.
Nadam se da ce se dogovoriti i da ce DN popustiti, ionako su oni krivi.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk
 
Poslednja izmena od urednika:
Tacno sam znao da nije do mts-a, to je bezobrazluk sto radi DN, a neki jedva docekali da opljuju po Mts-u.
Nisu samoinicijativno ukinuli kako neki predstavise ovde.
Nadam se da ce se dogovoriti i da ce DN popustiti, ionako su oni krivi.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Reci mi da se šališ? :D Ozbiljna firma ne bi čekala zadnji dan da ugovara poslove za dalje, već bi gledali da to ispeglaju mesecima unazad! I zna li neko, koja može biti okvirna cena koštanja Discovery paketa za kablovskog provajdera?


pa i pink kanale treba u paket. odnosno, tehnicki, nista ne sprecava da svaki korisnik napravi svoj paket.

Baš sam o tome pričao ovde prošle godine da bi to bio spas i nama korisnicima i mts-u koji bi privukao više korisnika. Jednostavno bi trebalo osnovni paket izbaciti iz ponude i sve skockati u pakete, pa ko šta voli neka uzima. Starijim ljudima ne treba petnaeset crtanih kanala, mislim, ne treba im nijedan. Nekoga sport ne interesuje, a plaća... Ali naravno od toga neće biit ništa jer je mts-u takav rezon neisplativ baš zbog toga što niko onda ne bi uzimao pink kanale, ili nesrećni rts, ili one jadne lokalne kanale, a pretplata bi bila šarenolika i sve to bi uticalo na krajnju njihovu zaradu. Bolje im ovako. I šta mislite, ako ne vrate ovih deset kanala, a sva je prilika da neće, da li će cena pretplate ići na dole? Naravno da neće, već će ubaciti opet neku glupost kao što inače rade. Kako god da bude, ja ću preći kod drugog kablovskog operatera najverovatnije.
 
Poslednja izmena:
Sad nešto gledam, na hrvatskom telekomu u osnovnom paketu (njanjav ali bolji od mts-ovog osnovnog) takođe nema ovih kanala već su ih stavili u dodatne pakete, doduše bez Discovery-a i Eurosporta.
 
@banexbanex

Kako znaš da se pregovori ne vode mesecima unazad? Ozbiljno.
 
Poslednja izmena:
Može se kad te natera zakon, što je i slučaj u BiH.

Ako bi se to desilo kod nas, opao bi kvalitet i Arene i SK-a. Njihova svrha za Telekom i SBB je privlačenje korisnika. SK i Arena posluju u minusu, ali to se pokriva privlačenjem korisnika na svoju platformu, gubitkom te ekskluzivnosti SBB i Telekom bi izgubili razlog da ulažu pare u svoje sportske kanale, već bi čekali da ostale TV kuće otkupe najskuplja TV prava, ili bi odvojili pojedine događaje u skuplje pakete, jer ne bi više imali interesa da posluju u minusu, jer im to poslovanje ne donosi ekskluzivnost.
 
Poslednja izmena:
Moje mišljenje je da grešiš...

Eksluzivnost je sad zato što je ovakva situacija kakva je, i naravno da je eksluzivnost...

Ko da otkupi prava engleza ? Pink... Mada što da ne, ko zna koliko mu para daju za 78 kanala
 
Kad u maju stignu računi za ovaj mesec, šta mislite da l će na njima da bude pun iznos? :)
 
Otisao sam do MTS poslovnice i napravio as blesav, te pitao sta se desava sa Discovery kanalima. Odgovor koji sam dobio je smesan, a glasi "da je zbog tehnickih smetnji onemoguceno emitovanje istih, a da su ekipe na terenu i saniraju kvar."

Odjavio sam sve moguce pakete koje sam koristio i to dok ne vrate sve kako je bilo. To je moj vid protesta zbog lazi koje nam serviraju.
 
Haha. Saniraju kvar... ekipe na terenu, sto se tice televizije ako se malo ne uozbilje, i shvate da kao sto placaju za 78 kanala, tako moraju i da plate i ovo.
rAMA jel kod nas nikakav zakon ne postoji ? Kao u Bosni ? Koji zakon ? Ko je uopste nadlezan za ovaj haos koji samo kod nas vlada, mislim da i u Crnoj Gori ide sve u osnovnoj ponudi. Mislim na arene i sportklub...
 
Ja sam se čuo sa Centtrom za zašitu potrošača, ispada da nemamo nikakvo zakonsko pravo da se žalimo jer oni su se ugovorm obavezali da moraju da isporuče 100 kanala minimum ali ne i kojih 100 kanala. Čak šta više i ona radnica sa kojom sam se čuo se izjadala meni jer je i ona na IPTV-u i džaba, zaštitili se da rade kako hoće....
 
Nazad
Vrh Dno