Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Na kanalima koji nisu hd se jedva i primećuje... Uzmi pusti neku stanicu gde idu dole slova npr kad je jutarnji program i vidi da li slova idu skroz tečno, posle otprilike 10 min krenu da seckaju

ne znam ali kod mene na novoj platformi ne secka. mega box sa dva iptv. brzina setovana na 56 jer je losa parica pa bas i ne moze brze a nije mi ni potrebno. ja zadovoljan

Ne znam da li neko od vas ima problem sa Multiscreenom, odnosno uslugom TV na više uređaja. Konkretno, na laptopu Win 10 radi perfektno, na mobilnom uređaju Android Kitkat 4.4.2 takođe, ali na tabletu Android 5.1.1 prijavljuje grešku. Poznato mi je da maksimalan broj uređaja može biti tri, pa mi nije baš najasnije, da li je u problem u Androidu 5.1.1 ili nešto drugo, ako može neko da napiše svoja iskustva.

Unapred hvala.

Mislim da ima posebna app za tablet. Da li si tu pravu skinuo ?
Tajodje i meni na win 10 , radi super, kao i na iphone 5s

kada sam presao na mega ili super box kako vec, ostala su prvo dva stara stb boxa za televiziju i sa njima nisam imao problema ali kada sam presao na na ovu platformu novu tj. ostao isti ruter sve isto samo promena uredjaj i nova platforma i onda poscinju problemi. moze to da se primeti, ne odmah lepo je napisao kolega u nekoliko postova pre, primecuje se i na hd i na obicnim kanalima. narocito gde je neki pokret u pitanju i to toliko makar mene iritira da je vise ugaseno nego ukljuceno. da ne pricamo o nekim sportskim programima gde pogadjas gde ce lopta da se nadje sekundu posle. sto je najveci problem ovo se konstantno desava svake sekunde i na oba televizora. i sto je jos gore oni nemaju nikakvu ideju kako ovo da resavaju, upoznao sam sve radnike moguce u svom mestu sad idem na inzinjere, mozda i nesto urade, veca im je plata :)))

Bio sinoc kod ortaka i slucajno ukapirao da TS IPTV nema HRT2???
Jel bilo neko suvislo objasnjenje zasto?

Presao na Super Box u ponedeljak.Trzanje slike ostalo,Net.perfektan,podaci iz modema.

DSL Link Information

Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 2048/66552 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 19461/149530 kbps
Noise Margin(Up/Down) 23.2/28.1 dB
Line Attenuation(Up/Down) 2.2/2 dB
Output Power(Up/Down) -32/13.4 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 13/1411
Interleave Delay(Up/Down) 2/8 ms
INP(Up/Down) 1/3.5 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 0/0
FEC Errors(Up/Down) 16/0
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start

Kako moze da se sazna koliko je centrala udaljena?

Hvala vojo!!! 637 metara...verovatno ne mogu vdsl,je l da?

Poslednja izmena:
@djpgiovany: Nazoveš (tj onaj na kog se vodi telefon) MTS call centar i pitaš. Kalkulatori po netu daju samo orijentacionu cifru i obično izbace skoro duplo veću cifru nego što je realno stanje kod nas.

Hvala na infu...zvacu sutra,posto je kasno sada...

I meni je skoro duplo vise pokazivao i to na 3 lokacije.

Nema veze daljina sa time da li moze VDSL, moze VDSL i na 2km. Medjutim, tebe verovatno zanima da li moze 50/2, a to je vec nesto drugo. On moze do ~700m bez problema uglavnom, ali Telekom insistira na do ~250m, kao da znaju da ce na vise od toga da ponekad pravi problem... ili sto PLASMA prica, neko ih je platio da ne uzimaju pare ;)
Ako te odbiju a nisi daleko iznad 250m, mozes da trazis da se rucno ispita mogucnost parice, i onda skoro sigurno daju 50/2, ako je fizicki moguca.

Korisnik sam od skoro super box paketa pa me zanima da li je hd paket i arena sport hd uracunat u postojecu cenu celu ugovornu obavezu od dve godine? Hvala.

HD paket da, za Arenu HD ne znam, ali Arene su u osnovnoj ponudi inace.

Ako ide HD paket, onda su i arene u HD

Kakva je trenutna situacija sa ovim novi stb-ovima sto dele, da li (i dalje) seckaju programi ? Htedoh da zamenim ovaj fosil aminet125, al se neckam zbog komentara o problemima kod novih stb-ova.

takodje i dalje problemi. primetio sam da pocinje recimo na areni hd posle petnaest minuta dok sam gledao utakmicu, posto promenim program i vratim ponovo sam miran petnaestak minuta i onda problemi. pomirio se za sada videcemo kasnije sta ce biti.

takodje i dalje problemi. primetio sam da pocinje recimo na areni hd posle petnaest minuta dok sam gledao utakmicu, posto promenim program i vratim ponovo sam miran petnaestak minuta i onda problemi. pomirio se za sada videcemo kasnije sta ce biti.

Koji modem imas?ja sam menjao i STB ali opet secka.Moj modem je ZXHN H168N.

Verovatno ne znaju... Kod mene fino radi, da kucnem u drvo

Nazad
Vrh Dno