Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

ja i dalje vidim da se placa aktivacija hbo kanala pa mi nije jasna pomenuta promocija

Slobodno aktiviraj...od 479 dinara. A onda na 230, 231 i uzivaj... A ima i gomila serija i filmova na hbo oddemand

Poslednja izmena:
lako je aktivirati ali se naplacuje, nije besplatno kao sto se spominje na njihovom sajtu..

Koliko vidim ništa tu neće biti od novih kanala ubačeno. A obećavali su kule i gradove

Glupost neopevana.
Jedino je dobro sto je besplatan za nas koje imamo BOX i to sto ne trosi net koji je uracunat u paket.
Da se placa nikad ne bih koristio tv na vise uredjaja.

Pa zar na tv- u nemas stb

Sad shvatam što ti je glupost neopevana :)

30.04. [emoji23]

To je subota i mislis da ce ti se javiti 30-og na 0800/100 100?Ja sam prosli put morao licno da odem u poslovnicu i preko nekog desetog odjavim paket!

Poslednja izmena:
Ja mislim da je najbolje da ne daju promocije, jer u svakoj, ljudi vide zamku i zameraju.
Mi smo ljudi koji će na sve kukati, čak i da nam daju sve besplatno, mi bi kukali, zašto nam ne plaćaju što koristimo njihove usluge.

Jesi ti neki od MTS botova ili sta?Ja pricam iz svog iskustva.Prosli put sam se prijavio kad je bila promocija od novembra do februara za HBO i 2 dana NIKAKO nisam mogao dobiti vezu da odjavim paket i morao sam da odem u poslovnicu da zavrsim preko neke osobe.Tako da vrlo dobro znam o cemu pricam,i ne znam sta tebi tu nije jasno?

I ja sam imao slična iskustva sa odjavom HBO-a prošlog puta, tako da ovaj put neću ni uzimati.

Pa takve promocije su i smisljene da se ljudi navuku, a to sto vecina aktivira i ceka zadnji dan da odjavi nije Telekom kriv.
Prvo niko vas ne tera da aktivirate promociju, a drugo paket moze da se odjavi i 10 dana pre isteka promocije.
Tako da budite malo samokriticni.

Koliko se sećam prošli put je Telekom pomerio nekoliko dana rok za odjavu Hbo paketa upravo zbog toga što mnogi nisu mogli da odjave paket do prvog u mesecu.

HBO se tarifira po lolicini vremena koliko je koriscen tako da i ako ga odjavite 2. ili 3. Maja nije strasno naplatice 2 dana koriscenja sto je negde oko 30 dinara

Ljudi, previše dramuge ni oko čega? Isključite ga neki dan ranije kao što je rekao čovek i molim lepo.

Jesi ti neki od MTS botova ili sta?Ja pricam iz svog iskustva.Prosli put sam se prijavio kad je bila promocija od novembra do februara za HBO i 2 dana NIKAKO nisam mogao dobiti vezu da odjavim paket i morao sam da odem u poslovnicu da zavrsim preko neke osobe.Tako da vrlo dobro znam o cemu pricam,i ne znam sta tebi tu nije jasno?

Simmke a ima li jos ona varijanta da se uzme uredja za IPTv na 2 meseca gratis ??

Ljudi zovite 19771 za tehničku podršku ili *007 sa mobilnog telefona za call centar.. oni će vam se javiti 100%. Pričam vam ovo kao bivši zaposleni. A da su prevaranti, pa ne baš, samo vas hvataju na foru ;-)

Vrh Dno