Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pravo pitanje!
Moje iskreno misljenje za sadasnje stanje je:
NET 100 - 5% stanovnistva do 200 metara od IS
NET 50 - 20% stanovnistva do 500 metara od IS
NET 20 - 30% stanovnistva do 1500 metara od IS
NET 10 ne racunam jer je to vec ADSL2!
Pa i nije bas. Ja sam uzeo bio D3i da probam mesec dana, i dok gledas tv ne mozes nista da skidas na netu, ili da gledas YT klipove jer ti D3i zavisi od bandwidth-a, i cim pocnes da skidas nesto on koci, dok kod iptv-a to nije slucaj.
Ugovorna odredba na osnovu koje kompanija Telekom Srbija ad zadržava pravo da jednostrano menja sadržinu usluga, koja je sastavni deo korisničkih ugovora je uokvirena crvenom bojom.
Međutim, Zakon o zaštiti potrošača propisuje “da je nepravična ugovorna odredba svaka odredba koja, protivno načelu savesnosti i poštenja, ima za posledicu značajnu nesrazmeru u pravima i obavezama ugovornih strana na štetu potrošača”, kao i “da su ugovorne odredbe za koje se pretpostavlja da su nepravične ako se ne dokaže drugačije one čiji je predmet ili posledica: davanje ovlašćenja trgovcu da jednostrano menja sadržinu ugovornih odredaba, uključujući obeležje robe ili usluga; NEPRAVIČNE UGOVORNE ODREDBE SU NIŠTAVE.