Šta je novo?

Trust DS-3250

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
evo danas sam uzeo u nekoj kompenzaciji gore navedenu tastaturu i mis toplo je preorucujem svima koji nemogu da izdvoje vise novca za Wireless Tas i Mis a cena prava smejurija 2100Din

Tastatura ima dosta dodatnih dugmica koji su veoma od koristi a mis uz dodatak od 250-300din za podlogu TnB Laser mouse Pad - ultra thin - mis postaje veoma Precizan ;)

Prilozi

• tastatura.jpg
    tastatura.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 266
Zanima me ova tastatura, i cena je smesna, ali sam video na netu da hoce ponekada da kasne slova pri kucanju, tj. kasnije se pojvaljuju na ekranu.
Da li je jos neko probao ovu tastaturu, da li se javljaju takvi problemi, i koliki je domet, tj. koliko je moguce najvise se odaljiti a da tastatura ne izgubi prijem?

Trust pravi jako dobre tastature i miševe po pristupačnim cenama.

Trust pravi jako dobre tastature i miševe po pristupačnim cenama.

Ahahah :D :D :D :d :d

Ti se NARAVNo salis? :D
Mislim da sam isprobao skoro kompletnu gamu Trust "kvalitetnih" proizvoda koje mogu da opisem jednom recju - smece.

Poslednja izmena:
Ahahah :D :D :D :d :d

Ti se NARAVNo salis? :D
Mislim da sam isprobao skoro kompletnu gamu Trust "kvalitetnih" proizvoda koje mogu da opisem jednom recju - smece.

:D :D :D Jes vala - potpisujem - svaki dodir sa TRUST proizvodima se zavrsio bacanjem u smece ...

he,he,he :p evo treci mesec prodje mi je jos koristimo nas 3-je na drugom racunaru pa kad se iznerviraju-am lupamo po njoj itd...itd....doticna tas i mis se koriste recimo nekih 5-6sat/D

Baterije iz tas nisu jos uvek menjane Duraser:d
dok se u misu koriste Camelion-NMH 2800mAh koje se pune svaki 7-8dan

Tako da za te Pare..........................................................................................:S:

A evo i kako izgleda posle 3-ro mesecnog Akanja mis I neki gugmici nisu izbledeli kao na....

i efikasan domet je nekih 1.5-2m a da radi ok :d

pozzzz........:wave:

Prilozi

• tas mis.jpg
    tas mis.jpg
    311.6 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
ja nesto bas nisam prezadovoljan trustom imam verziju onu sa laser misom i tastaturom, ponakad se desi da tastatura kasni za kucanjem ali to nije neki problem jer se desi 1-2 u nedelju dana u trajanju od par sekundi.. kvalitet nije bas neki bar za tastaturu meni se na primer Esc taster ako ga ukrivo stisnem zablokira...
Mis onako radi ali nikako nemogu da se priviknem na tezinu posto u sebi ima 2 AA baterije pa mi je pretezak a nemam podlogu koja bi mi odgovarala, neki da odgovara laseru a da je ultra glatka....
ged si kupio TnB Laser mouse Pad?
ja sam na par mesta video Hama optical pad ali nemam pojma kakve su a nisam iz grada da ih uzivo vidim :((

PS: nisam okoreli igrac i nema nameru da dam +1000 din za podlogu..

Poslednja izmena:
zeljko- Podlogu imas imao tada u Pakomu dese 250-300din pozzzz....

Ma tastatura je odlicna za taj novac. Baterije u njoj traju oko 11-12 dana, u misu nekih 7-8 dana, mis je precizan. Jedino sto je u pocetku potrebno malo priviknuti se na tastere, jer bi mogli da budu malo osetljiviji.

jao trust, koja je to komedija.....
ortak je to kupio i zove me neki dan: fazon da mu donesem moju tastaturu, ja reko sto a on kaze : pa ne mogu da udjem u fakin bios :))))
mozda ne zna namestiti ili tastatura ne radi dok ne vidi sa windowsom sta i kako ili gresim ?

Poslednja izmena:
imas u biosu da ukljucis: support usb keyboard isto tako i za mouse...

Ma Trust pravi svoje proizvode od neke veoma jeftine plastike pa kada uzmete npr tastaturu u ruke deluje kao da ce da se polomi ko od sale,ali ne bi trebalo da su tako usporene kao sto Zeljko kaze to je verovatno do njegovog kompjutera i programa u kome radi.A i verovatno postoje noviji driveri koji to resavaju.

Ух, ала нагрдисте овај Труст... а ја таман скупио храбрости да пазарим графичку таблу дотичне фирме (ТБ-4300 или таонешто) а сад ме поколебасте...

Ja koristim d 4400 komplet vec mesec dana i zadovoljan sam, bezicni komplet tastatura + laser mis.8 metara domet i vrhunski kvalitet za 2800din.

Pre 10-tak dana sam pazario trust misa i tastaturu 1800din, wireles, ljudi to je obicno djubre, na tastaturi mi nije radio Esc, morao sam da vadim dugmice i prebacujem falicnu gumicu na neki drugi taster koji manje koristim, mis je sa nekim dodatim tasterima lepog izgleda ali toliko "neprecizan" da je za mene bio neupotrebljiv.

i na kraju sam djubre prodao za 400din, samo da ga ne gledam, kupio stari dobri A4tech slimX tastaturu i A4tech Shine Mouse, Ovo mogu da preporucim svima, nije wireles ali je provereno kvalitetno

Vrh Dno