Šta je novo?

TrueVector? Problem!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Verovatno vezano za Zone Alarm!
Danas kada sam upalio komp nisam mogao da startujem ZoneAlarm. Kada sam probao da ga uninstall- iram poceo je da mi izlazi neprekidno prozor (onaj microsoft dont send) i pise True Vector cant..... nesto .... erorr!!!

Ima li neko pojma o cemu se radi???

Poslednja izmena od urednika:
True Vector je ime ZoneAlarm servisa. Pogledaj u spisku servisa da li je pokrenut.

Pa on mi i pravi probleme!!!!
Znaci ZoneAlarm je ustvari taj problem!!!

Vec mi pravi probleme ZA. Kako da ga skinem sa kompa? Non stop mi prijavljuje tu gresku??

Nisam još probao da deinstaliram ZoneAlarm, pa ne znam da li pravi problema prikom deinstalacije.
Nisi dao dovoljno informacija o tome kakva je greška u pitanju, niti šta tačno piše u listi Windows servisa.

Inace, sve je pocelo od toga sto nije hteo da se upali. Kliknem na ikonicu i nista se ne dogadja. E onda sam probao da ga reinstaliram i nije htelo.
Prijavio mi je gresku True Vector i ja sam probao da deinstaliram preko Your Uninstaller-a. Nije htelo ni da cuje i samo izbacuje tu gresku.
Zatim sam probao da ga deinstaliram i nije htelo.
Na kraju nekako deinstalirao i obrisao sve sto se nalazi u kompu od ZA i sada ne mogu nikako da ga instaliram ponovo. Stane na 11% i not respond!

Pazi, True Vector nije ime greške već ime servisa (ime exe fajla je vsmon.exe i nalazi se u folderu system32/ZoneLabs). Koja je greška bila u pitanju, to već ne znam.
Moguće je da tu deinstalaciju nisi obavio u potpunosti.

Da verovatno.
Meni se pojavila poruka tipa erorr TrueVector.exe ili tako nesto.

Sada ma samo interesuje da li je moguce da instaliram ponovo ZA ili moram da ceo win deinstal?!

Moraš prvo da počistiš sve zaostatke ZoneAlarma (potraži gore pomenuti folder).

Pešaka traži, briši... Probaj neku drugu verziju. Ako imaš neki čist komp (bez ZA) instaliraj ga tu pa skeniraj instalaciju da otkriješ šta sve instalira i šta sve upisuje, a onda to ručno pobriši na svom kompu.

A onda fino instaliraj Outpost ;)

Poslednji build iz 2002 godine, tako da sumnjam da se radi o ozbiljnijem firewallu. U svakom slucaju preporuka za Outpost Firewall Pro.

Nazad
Vrh Dno