Šta je novo?

TRUE CPU cooler

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Zna li neko gde ima kod nas da se kupi. Na IT svetu se vidi samo verzija koja je skroz napravljena od bakra, ali za nju novac nemam.

Mislim da sam video da ima true black u gigaslonu, proveri.

Imaš i Megahalems za slične pare.

Ako ne planiraš da hladiš i7 ili neku sličnu zverku odradiće ti odlično posao i Xigmatek Gaia ili Hyper 212+ za oko 2500din.

Ne isplati se da uzmes nov, pogotovo taj od bakra, uzasno je tezak, skup(opet zbog bakra), i bolji je od obicnog TRUE-a 2-3 stepena, znaci kao Megahalems.
Ali polovan je druga proca...

Poslednja izmena:
Ako ti Megahalems nije dovoljan, uvek je tu i Noctua NH-D14... :)

O tom Megahalemu nisam razmishljao zato shto nisam znao da je bolji od TRUE. Hladim Xeon X3380 na nekih 4GHz, shto je samo po sebi zverka.

Nije mnogo bolji, 3-4 C sa istim ventovima, mada je to opet 775 procesor, ne greje se to bas toliko.....

Mislim da sam video da ima true black u gigaslonu, proveri.

Imaš i Megahalems za slične pare.

Ako ne planiraš da hladiš i7 ili neku sličnu zverku odradiće ti odlično posao i Xigmatek Gaia ili Hyper 212+ za oko 2500din.

Kazi mi kakvi su ovi u odnosu na Z600. Koliko se ja secam on kad je izashao je bio solidan kuler(ne kao TRUE ali dobar). U sushtini novi TRUE i Megahalem ili kako se god zove taj drugi, nisu bash jeftini, a u budzet bi mogao da uklopim ovaj Z600, pa me zanima on u odnosu na TRUE i na ove od 2500 din.

Kazi mi kakvi su ovi u odnosu na Z600. Koliko se ja secam on kad je izashao je bio solidan kuler(ne kao TRUE ali dobar). U sushtini novi TRUE i Megahalem ili kako se god zove taj drugi, nisu bash jeftini, a u budzet bi mogao da uklopim ovaj Z600, pa me zanima on u odnosu na TRUE i na ove od 2500 din.

Kod tih boljih kulera razlike i nisu preterano velike, par stepeni razdvaja dobar od odličnog, rekao bih da su ova dva jeftinija tu negde sa Z600 a da je true par stepeni bolji a mega još par stepeni od true. Razmišljao sam i ja o Z600 kad sam kupovao kuler jer je baš tad bio jedan polovan na oglasima ali mi se nije dopalo kod njega što je stvarno prevelik u odnosu na hlađenje.

Uglavnom, i ova dva od 2500din u testovima drže klokovan i7 920 ispod 75°C u prime, to ti je valjda dovoljno? :)

Pa, iskreno ne znam. Mislim, radice taj procesor sigurno u prime na 75 stepeni, ali koliko ce to trajati? Od kad mi je crkla grafichka malo sam skeptichan oko tih visokih temperatura.

Pa, iskreno ne znam. Mislim, radice taj procesor sigurno u prime na 75 stepeni, ali koliko ce to trajati? Od kad mi je crkla grafichka malo sam skeptichan oko tih visokih temperatura.

Što, teraš prime svaki dan - ceo dan? :)

Ako je tu 75, u normalnom radu neće preko 60.

Pa verovatno si u pravu. Mislim verovatno chak ni u vishechasovnim(12+) gaming sesijama nece stici Prime temperature. Hvala puno

Nazad
Vrh Dno