Šta je novo?

TRUE Copper pocrneo

Ma izgleda za'ebano, pusti to... jos kada ga ufatis u ruku, pa osetis tezinu... :smoke:

Kao sto ono lepo kazu u jednom domacem filmu: "Masa je mama!" 😀😀😀

Pa hoces li ga drzati u ruci ili na socketu? :d

Meni bi ta satisfakcija bila potisnuta bojom. 🙂

Uzgred, Soleoslav ako bi Corsova vodena vidi nova sa oznakom i.

Jeste, oni ce da dodju u Srbiju taman na vreme da ih moji unuci budu stavljali u svoje prve konfiguracije. 😀

I men' se cini:d

au brate .....dade 9k rsd za tog metuzalema sa osredjnim performansama po danashjnim kriterijumima, koji ima kachenja za 2 i po soketa....cccc...i josh tako unishten....lelee...1.9kg....😀 ....daamn!

Dve litre u casu vode :d

Mislim da si dzaba balavio i da si mogao proci s manje love za bolji cooler. Njemu je prvenstveno namena da bolje hladi i da bude tisi. Bakarni cooleri traze ventilatore na vecim obrtajima jer se bakar slabije oslobadja toplote, treba im veci protok vazduha.

Ja bi im to vratio sa sve inspekcijom pa nek se cesu.
101 iz metalurgije.... Ni jedan metal se ne hladi ni brze ni sporije nego sto se zagreva. Srebro je najbolji provodnik struje i toplote. posle nje bakar. Ono zaleno i crno na hladnjaku su bakar sulfat i bakar chlorid, soli bakra i kiselina. Bakar sulfat je zeleni kamen (ono za prskanje grozdja).
Mozes da ga ocistis sa rastvorom kiseline (sirceta ) posle ga potpis u rastvor sode bikarbone pa onda isperes vrelom vodom dok se sav ne zagreje dobro da bi se brzo osusio a da za to vreme ne oksidira opet. Sjaj mu tako neces vratiti, ostace neka mat boja. Samo poliranjem mozes da mu vratis sjaj. Vrati ti to lepo pa juri novi ali i taj ce da potamni posle izvesnog vremena a ako ga prelakiras izgubice ono malo prednosti sto ima nad luminijumom.

Nazad
Vrh Dno