Šta je novo?

Troumim se izmedju SGS3, Note ili Nexus ?!?

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Elem, posle godinu dana koriscenja SGS keca, planiram da predjem na nov telefon i gledam sta je trenutno najbolje od ponude. Generalno sam svestan da malo poredim babe i zabe, ali troumim se izmedju ova tri modela:
SGS I9300, Galaxy Note i Galaxy Nexus.

Prvo oko cene, koliko vidim SGS3 se krece nov oko 450E, dok su Note i Nexus oko 300-350E (kako koji natrci). Bitno mi je da napomenem da telefone jos nisam video uzivo i drzao u rukama, ali pre odlaska do radnje me zanima misljenje dragih mi forumasa.
Najbitnije mi je da telefon moze dugo da izdrzi na bateriji uz neko normalno koriscenje 3G/Wifi i da pravi sto kvalitetnije slike i video zapise. (koliko sam video na GSMareni po ovome redosled ide SGS3>Note>Nexus)
Druga stvar, posto vec imam Transformer Prime 10" tablet, ne daje mi se previse novca za SGS3 ako mogu da prodjem jeftinije sa Note ili Nexusom.
Koliko mi je ostalo u pamcenju, Nexus ima dosta losu kameru za taj rang telefona, medjutim mnogo sam ogorcen na Samsung zbog izbegavanja podrske za starije telefone (tipa ICS na SGS) i to mi daje veliki plus za Nexus.

Dakle, telefonom najvise razgovaram, proveravam mail, gtalk, pratim forum, slikam klinca i citam knjige uvece. Necu iPhone i dumbphone i sl. predloge, ako mozete - suzdrzite se od istih.
Hvala unapred.

sta znam, mnogo mi dati 450E za telefon. mene je TF201 sa dockom izasao 500E na 6 rata bez kamate; prosto mi je nenormalno da dajem skoro isto novca za telefon koji moze da ti zavrsi u WC solji ... ili u tudjem dzepu :)

Haha vidis kod mene je nekako obrnuto - mnogo mi da dam 500E za couch buddy :) Telefon je non-stop sa mnom a tablet je u dnevnoj, po definiciji :) Mislim, telefon koristim stalno i nije mi zao da platim za tako nesto.

Vrh Dno