Šta je novo?

Tropico 4

Tamo piše da podržava samo Tropico 3, da li ovo sigurno radi i na Tropico 4 ?

Nisam jo[ skinuo igru, torennt sporo ide do zla boga...skinucu za dva tri dana nadam se... Ili mi na privatnu poruku posalji link odakle si ti skinuo, jos bolje.

Radi i za 4, ja vec ekstraktovao muziku a za linkove guglaj i trazi linkove za neke od poznatih file hosting servisa.

Kako sjajna igra za opustanje :)

Evo probao sam je i meeeh... Razocarenje. Mislim onom ko nije igrao Tropico 3 verovatno ce se dopasti,jer je igra stvarno opustajuca. Ali ja posto sam presao Tropico 3,cetvorka mi izgleda kao klon ocekivao sam dosta inovacija a sve sto sam dobio je gotovo identicna kopija trojke sa nekim izmenama koje i ne znace puno. Dakle objekti isti (dodato par novih),interfejs blago promenjen ali nista toliko drasticno. Dakle kao sto neko rece,vise izgleda kao neka ekspanzija za prethodni deo nego sto je potpuno nova igra...

Probao sam prekjuče Tropico 4, i takođe mogu reći da je igra malo razočarenje, previše liči trojci i skoro da nema nijedne nove funkcije,sem što je našminkana malo i dodate nove zgrade i novi edikti...

Moglo je to daleko bolje da se uradi. Jel zna neko šifru za neograničeno para ?

Pojavio se DLC Modern Times!Tezak 850mb!

Features:

Make Tropico fit for the 21st century: Evolve the island from the Cold War era to modern times and even into the future
30 new buildings become available as time progresses, including condos, skyscrapers, organic ranches and biofarms. Replace obsolete buildings with these modern and inspiring designs.
Upgrade old buildings to new variants – modernized apartment buildings, banks, museums and much more
10 new edicts allow even more control over your citizens’ lives. Block or limit citizens’ Internet use, create a police state or be a “good guy” and launch the Festival of Love edict.
New single player campaign comprised of 12 comprehensive scenario missions. Protect Tropico from unseen and sinister forces.

Poslednja izmena:
Extra igra. :)

Imam 2 fisherman wharf-a i uopste mi ne izvozi ribu? Imam skoro od pocetka onaj kao zadatak da izvezem 500 i stoji zakucano na 336?

^ lupam ali kao i za sve ostalo, zgrada trosi resurse u svojoj okolini, kad kliknes na ribare trebalo bi da bude crveno more oko njih psole nekog vremena, pa porusi to i napravi na drugom mestu gde je zeleno...

Isto vazi i za farme?

Mislim da to nije slucaj sa farmama, vec samo sa onim zgradama koje "ubiraju" neobnovljive resurse ... Rude, drvece (mada ono moze da se sadi) i jos ne znam sta ...

Vrh Dno