Šta je novo?

Tropico 3

Ja ne gradim 2 docka odmah vec prvo razvijem malo industrije i kad imam dosta teamstera gradim drugi dock.

Jel ima neki savet kako da ih nateram da brže grade, a da ih ne obilazim stalno i požurujem? Šta najviše pomaže? Napraviti više construction yards, ili teamstera ili garaža?

Ne znam jel' propust ili ne...
Kad se oparim obavezno napravim i neku socijalnu zgradu sa niskom ili nikakvom stanarinom. To je za ove nezaposlene. Međutim, pogledaš poslije nekog vremena i među njih se obavezno uvuče i neki debelguzi bankar ili kardinal. Prava simulacija realnih zbivanja :D

Možda se samo vodi na njihovo ime pa daju u podzakup ;)

Banda je to!

da li nekome posle jedno 10 dana igranja opet trazi key,
ubacim isti i nece :mad:

Tropico rulez

Jesi li ga blokirao firewall-om?

hm moguce da nisam , mozda mi promakla posto mi firewall pita za svaku aplikaciju

види дал имаш раднике у електранама...

imao sam slican problem - nema radnika u power plantu? Povecam wedge, izgradim high school,u emigracionom stavim da primam samo "obrazovane " i nista? Nece ljudi u elektranu a plata dobra?
Gde gresim?

Takodje nekoliko rudnika koje sam izgradio na mestu gde ima minerala ni posle 5 godina nemaju produkciju. SVe je tu radnici, troskovi ali nema exporta?

Gde pratite cene poljoprivrednih proizvoda na trzistu?

Poslednja izmena:
Za elektranu ti trebaju radnici sa fakultetom.

Kad postavljaš rudnik, odaberi šta da se iskopava i obavezno poveži rudnik sa cestom (strelica iz rudnika postaje zelena).

Cijene pratiš iz onog dnevnika (krajnja desno ikonica iznad mini mape), tab ekonomija, negdje pri sredini lista 'export prices'.

Koliko ja vidim iz ovih postova, ovde su potpuno isti problemi i principi kao i u originalu sto je super stvar :)

ko zna da pegla stari i ovaj ce bez problema :)

Nisam nasao resenje za gradjevince. Pravio sam i 2 i 3 i vise komada construction office-a, i garaze i svasta. Imaju i dobre plate ali ne vredi. Veci deo vremena bleje okolo, po kafanama, crkvi, pijaci. Kad bi se brze gradilo vecina onih misija bi bile laganica.

Ne znam, jedino da probam da posaljem vojsku da par njih ukokaju javno. Mozda ovi ostali dobiju motivaciju :) Najgore mi kad mi ostavi 98% zavrsenu zgradu i pokupi se ode. Skinu skelu i sve, samo fali jos mrvica da puste zgradu u pogon. A brod stize sa narucenim radnicima.

Sa druge strane teamsteri rade kao mravi. Ne staju. Jedan office lagano opsluzi pijacu, 5-6 farmi, rudnike, luku, fabrike.... Pravio sam jos po neki cisto da malo smanjim put koji prelaze.

Nisam nasao resenje za gradjevince. Pravio sam i 2 i 3 i vise komada construction office-a, i garaze i svasta. Imaju i dobre plate ali ne vredi. Veci deo vremena bleje okolo, po kafanama, crkvi, pijaci. Kad bi se brze gradilo vecina onih misija bi bile laganica.

Ne znam za treci deo, ali ovo je obicno problem u rasporedu svih tih gradjevina u koje oni idu (kafana, crkva, pijaca, doktor, itd) jer dok oni obidju sve sto im treba izgubi se dragoceno vreme i ne stignu da rade. Zato je bitno lepo rasporediti sve to da svi imaju blizu pristup potrepstinama.

Možda je problem što ih šalješ da grade na drugi kraj ostrva, do tamo stignu svojim kamionom, ali nazad moraju pešice ako nema garaže u blizini?

Ne znam da li ste primetili ali ne vezano za to koliko imate radnika koji grade jedan objekat, brzina izgradnje je apsolutno ista.

Nije ista ali jako slicna da :D

Nisam siguran,ali mislim pocetkom sledece godine!:-devil-::-devil-::-devil-:

Mrzelo me da listam celu temu, pa sam ovako pitao ...

hvala na odgovoru

Zvanično, izlazi 20.10.2009 :d

Što se tiče građevinaca...
Brzina izgradnje dosta zavisi od iskustva. Malo veća plata od prosjeka obezbjeđuje da početna ekipa ostane. Kad steknu iskustvo, osjetno brže grade. Da bi brže sticali iskustvo postoji Literacy edikt. Tu je i TV stanica za istu namjenu (Learning with...).
Druga je stvar što kad najviše trebaju njih nema. A nekad ih po 3-5 jurnu da naprave pijacu ili stražarsko mjesto.
Ma, dobri su :)

Zvanično, izlazi 20.10.2009 :d

Što se tiče građevinaca...
Brzina izgradnje dosta zavisi od iskustva. Malo veća plata od prosjeka obezbjeđuje da početna ekipa ostane. Kad steknu iskustvo, osjetno brže grade. Da bi brže sticali iskustvo postoji Literacy edikt. Tu je i TV stanica za istu namjenu (Learning with...).
Druga je stvar što kad najviše trebaju njih nema. A nekad ih po 3-5 jurnu da naprave pijacu ili stražarsko mjesto.
Ma, dobri su :)

meni je uvek gaming speed na maximumu tako da to i ne primecujem :) mada izgradnja jos 1 construction office pomaze

"Yes, there are problems! There always will be problems..."
I svi ostali predizborni govori...
Da li je moguće da su svi diktatori/političari isti ili je neko "naš" radio na ovoj igri?
Treba im predložiti da naprave 'balkan' ekpanziju. Ukinu onu vodurinu i 90% posla završeno :d

Meni nisu jasne pijace. "Čemu to služi, a uz to i ne radi?". Povremeno neka od njih uspe da usluži po nekog, ali 90% vremena ne funkcionišu...

Imas malo farmi koje prave hranu pa ne ostane dovoljno za pijace. Pijace sluze da se na njima stanovnici snabdevaju hranom, da ne gube vreme pesaceci do farmi. Ali, verovatno imas neke zgrade blizu farmi pa ti stanovnici sve pokrkaju pre nego sto teamsteri dodju po robu. Znaci, vise farmi, vise teamstera, pijace blizu stambenih blokova.

Hvala, izgleda da je to bilo u pitanju. Farme su imale višak hrane, ali valjda nedovoljan da teamsterima privuče pažnju pa da ga odnesu na pijacu...

Prava Srbija u tropskom okruzenju :)

Како се "производи" војска? Пошто ми дође тотално насумично да ли их има више од побуњеника? Увек градим оружару и војну базу, али ништа.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno