Šta je novo?

Tron Legacy

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice i kod nas par dana kasnije

NIgde najave da ce biti.............pa u kom bioskopu ce biti i kada?

danas, pošto je već 5. januar, je u Novosadskoj Areni u 20:00, uf još 19h i 51min

Koliko vidim ni u Steru ni u Koloseju a ni u Rodi ga nema a jedino je u Steru najavljen za sutra.

Koliko vidim ni u Steru ni u Koloseju a ni u Rodi ga nema a jedino je u Steru najavljen za sutra.

Ni tuck ga nema.........bedno, bedno.........izgleda nece biti kao avatar wide release kod nas........ne razumem jer dobro prolazi na blagajnama u Americi. A do sad je praksa bila da ako je popularan film tamo prikazivace ga sto vise bioskopa kod nas.

a dobro, makar će ga biti do narednog utorka - studentska u Steru, here I come :D

film je do jaja, nemam reči. moraću ga pogledati još jednom

To ste pričali i za Avatar-a pa je ispala priča Pepeljuga feat. Danijela Stil. No dobro, videćemo

Bio danas da gledam (ns-arena) ,bruka film koliko je dobar :DDD

Film ili sama 3D prezentacija :)

Film ima strasno dobru muziku koju prate efektne kompjuterske scene.

ja skinuo OST, i iako mrzim elektronsku mjuzu stvarno sam se navukao na derezzed i castor numere, poslušajte.
od nedelje obavezno idem još jednom da ga gledam

Ja nikako ne mogu da se otmem utisku da je muzika u filmu nekako Mass Effectish... mozda mi se zbog toga i toliko svidela :D

Poslednja izmena:
Jel se kod nas daje 3D verzija? Ako jeste odoh da gledam.

ja nisam video da negde uopšte puštaju u 2d kod nas

Ni ja, a bilo bi lepo da ima i taj izbor, nema svako para da daje za 3D, a nemaju svi gradovi sa bioskopima 3D sale, vec samo u BG i NS. Jel gledao neko mozda narniu u 3D, vredi li?

Poslednja izmena:
nakon filma ja sam imao osećaj kao da je trajao 5 sati, ali mi nije bio dosadan nijedan deo

ne mislio sam na tron, za narniju ne znam stvarno, jel ona rađena konverzijom 2D u 3D ili je native 3D, ako je native možda i pogledam.

Naravno da postoji i 2d verzija ovog filma, ima u steru, inace bioskop nema 3d salu.

Odgledah sinoć Tron u Tuckwoodu i nije mi se nešto specijalno dopao. Nastranu glup scenario, nego 3D efekti su dosta slabiji nego u Avataru a i čitav grafički dizajn filma se svodi samo na one fluorescentne linije, baš isuviše siromašno i monotono. Na pola filma mi je već dosadilo i jedva sam čekao da završi. Avatar i dalje ostaje nenadmašan 3D experience.
BTW, iznenadio sam se koliko je propala sala James Dean. Video sam dosta prljavih sedišta a jedno pocepano. Savetujem onima iz BG da zaobidju ovu salu ako mogu.

Poslednja izmena:
Naravno da postoji i 2d verzija ovog filma, ima u steru, inace bioskop nema 3d salu.

Upravo tako. Ja sam gledao u Steru 2D, jer me od 3D-a posle bole oci i glava pa ga izbegavam.

Inace, Daft Punk je odradio posao maestralno, cak imaju i mali cameo u filmu. Procitah negde na netu komentar i moram da se slozim, glavni (a mozda i jedini) problem u filmu je sto je u pojedinim delovima previse dubok a u drugim previse plitak. Mislim, da ne pravim ovde spoiler-e, ali u nekim trenucima podseca na Odiseju 2001. a u nekim na Decu spijune... Ipak mi je bilo zabavno od pocetka do kraja. Glumacka postava mi takodje nije nesto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno