Šta je novo?

Trine 2

Još kad bih našao nekog amera da mi je kupi na steam-u, sreći ne bi bilo kraja. Igra iovako vredi 12€, ali ne dam........

I ja željno iščekujem da prođe tih mesec dana

"Prešao" sam betu, čitava dva nivoa koliko ima. :) Vrhunska igra!

Trine 2 je trenutno 13 evra na steamu, i dalje se ne zna precizan datum izlaska igre.

prelepa grafika , animacija, mastoviti dizajn, muzika., glasovna gluma... Tako je sve sladunjavo i na mestu, svaka im cast. Ovo ce biti brutalan razvojni tim u buducnosti, licno jedva cekam i neki sledeci projekat...

Problem je sa ovim igrama sto neznam kada da stanem.
Krenem polako, ajd jos ovaj nivo, da se sejvujem...
Ajd jos malo. Pogledam na sat, kad ono 02.30.
Odem na spavanje, ujutru se radi.
Ponovim istu proceduru sutra i za tri dana gotova igra.

Jel ima neko trine2 za razmenu na steamu, dao bih crysis warhead + aliens vs predator (2010) (obe su giftovi na steamu). Igra mi se igra, jako nedavno sam zavrsio prvi deo a dvojka izgleda jos jace a nisam pri kesu sad da uzimam dvojku. Ako je neko za nek mi pusti pm

Da, verovatno ce i pechic da zviznu ubrzo.....standardica za trine dev. ekipu.

TT by galaxy S

Izasao je lek, fantasticna je igra. Nazalost narodna verzija nema online coop.

Eo skidam i ja da probam :)

prelepa je igra, i veoma zarazna....mada morace da saceka u redu dok se ne prodju drugi naslovi prvi -.-

ni local coop ni online coop ne moze kmeeee
u svakom slucaju super igra.

Grafika, a posebno efekti sa senkama, sta reci osim fantasticna.
Ni jedan bug do sada, nivoi lepo osmisljeni. Nivoi sa vodom su bas lepo
uradjeni. Save pozije postabljene na pravim mestima. Volim igre koje su bas za opustanje,
i koje se zavrsavaju bez slomljene tastature ili misa.
Svaka cast.
10/10

Mislim da je vise do toga sto nemam ideju kako da predjem zaledjene stepenice. :D

A da čarobnjakom zakačiš to bure o onaj buzdovan gore, zatim ga zaljuljaš i thief-om se zakačiš kukom i prebaciš dalje ?
Čisto ideja jer nisam igrao do tog dela u kome se ti nalaziš.

Nznm zbog cega se gubi igra sa x360 dzojpedom? LT u igri je na dzojstiku select :D... Doduse sve ga igre sada vide kao Logitech Rumble pad 2 zbog onih izmena kako bi radila Fifa 12. Zna neko kako da vratim te registre na staro, svakako Fifu ne igram vise? Sorry za Off

Edit: Resio sam, u regedit sam OEM joypad promenuo Logitech Cordless Rumblepad u X360 i sad je sve ok sa kontrolama.

Poslednja izmena:
Mislim da je vise do toga sto nemam ideju kako da predjem zaledjene stepenice. :D

Malo pre pređoh taj deo igre na sledeći način.
Na zaleđenom delu, čarobnjakom napravi 3 planka da se nadovezuju jedan na drugi i drži ih dok ne prođe vatra sa donjeg ispusta. Čim vatra prestane pusti plankove i pretrči preko njih.

Mislim da su dovoljna i dva plank-a za to.
Upravo presao, odlicna igra, preporucujem svima da odigraju do kraja. Grafika je u nekim delovima prosto neverovatna. A i prilicno opterecuje GPU, usage zakucan na 99% a temperatura nesto kao Crysis 2 DX11 ;)

Presao sam lagano deo sa icy stepenicama pomocu spikeovanog bureta. Fala.

Mislim da su dovoljna i dva plank-a za to.
Upravo presao, odlicna igra, preporucujem svima da odigraju do kraja. Grafika je u nekim delovima prosto neverovatna. A i prilicno opterecuje GPU, usage zakucan na 99% a temperatura nesto kao Crysis 2 DX11 ;)

Neki bi rekli da trine2 ima bolju grafiku nego C2. :D

To je zbog fizike na nvidiji :D

Vrh Dno