Potpuno je isto i ako igras sâm. Jedino sto preko kutije moras da napravis ili jos jednu kutiju ili dasku. Popnes se gore i podignes samog sebe. Zbog te mogucnosti "letenja" igra je bas prilicno laka, jer na tu foru mozes da predjes skoro sve nivoe, ukljucujuci i one zaledjene stepenice. I pokupis prakticno sve sto vidis na ekranu.
Inace, grafika je vecim delom zaista neverovatna, posebno impresionira cinjenica da ni pozadina nije staticna i da se svetlosni efekti odrazavaju i na jedan deo te pozadine. Grafika samih likova mi je delovala malo grublje, mozda je i namerno, da ne preopterete hardver.
Najveca zamerka je prilicno slab AI, potom cinjenica da poslednji nivo ima samo jedan, zavrsni ekran i to sto kod zmaja mozes da gines koliko hoces, uvek dobijas nove likove, a zmaj zadrzava ostecenje. Mislim da je u prvom delu gradacija nivoa bila mnogo bolja.
U svakom slucaju, fantasticna igra, nadam se da ce biti i treceg dela.
P.S. Skoro me srcka strefila kod one kraljice paukova koja iskoci maltene preko celog ekrana. A ja se sve sunjam, gledajuci je u pozadini, da je navucem da izadje.