Šta je novo?

Trine 2

Neki bi rekli da trine2 ima bolju grafiku nego C2. :D

Sto da ne? :D
Nije daleko od toga ;)

P.S. Ako je Crysis bez DX11 onda mi je bolja grafika u Trine-u :D

Poslednja izmena:
Bilo bi interesantno kada bi sledeća Frozenbyte igra bio neki AAA FPS/TPS, čisto da vidimo da li su oni Naughty Dog PC scene ;)

Predjoh igru. Igra je odlicna, grafika, odnosno koliko je paznje posveceno detaljima, kakvih predivnih tabli ima, ono je fascinantno.

Poslednja izmena:
Ja je peglam sa drugarom u dvoje mnogo se lako prelazi tako,samo ću reći ovo ja uzmem maga napravim kutiju i obrnuto, on se popne na kutiju ja ga prenesem gotovo malo je glupo ali je kul.

Gde se nalazi save za ovu igru?

Poslednja izmena:
Ja je peglam sa drugarom u dvoje mnogo se lako prelazi tako,samo ću reći ovo ja uzmem maga napravim kutiju i obrnuto, on se popne na kutiju ja ga prenesem gotovo malo je glupo ali je kul.

Potpuno je isto i ako igras sâm. Jedino sto preko kutije moras da napravis ili jos jednu kutiju ili dasku. Popnes se gore i podignes samog sebe. Zbog te mogucnosti "letenja" igra je bas prilicno laka, jer na tu foru mozes da predjes skoro sve nivoe, ukljucujuci i one zaledjene stepenice. I pokupis prakticno sve sto vidis na ekranu.

Inace, grafika je vecim delom zaista neverovatna, posebno impresionira cinjenica da ni pozadina nije staticna i da se svetlosni efekti odrazavaju i na jedan deo te pozadine. Grafika samih likova mi je delovala malo grublje, mozda je i namerno, da ne preopterete hardver.

Najveca zamerka je prilicno slab AI, potom cinjenica da poslednji nivo ima samo jedan, zavrsni ekran i to sto kod zmaja mozes da gines koliko hoces, uvek dobijas nove likove, a zmaj zadrzava ostecenje. Mislim da je u prvom delu gradacija nivoa bila mnogo bolja.

U svakom slucaju, fantasticna igra, nadam se da ce biti i treceg dela.

P.S. Skoro me srcka strefila kod one kraljice paukova koja iskoci maltene preko celog ekrana. A ja se sve sunjam, gledajuci je u pozadini, da je navucem da izadje.

Sjajna igra, od grafike, likova, muzicke podloge, dosta opustajuce. Vredi odigrati u svakom slucaju :)

Potpuno je isto i ako igras sâm. Jedino sto preko kutije moras da napravis ili jos jednu kutiju ili dasku. Popnes se gore i podignes samog sebe. Zbog te mogucnosti "letenja" igra je bas prilicno laka, jer na tu foru mozes da predjes skoro sve nivoe, ukljucujuci i one zaledjene stepenice. I pokupis prakticno sve sto vidis na ekranu.

Inace, grafika je vecim delom zaista neverovatna, posebno impresionira cinjenica da ni pozadina nije staticna i da se svetlosni efekti odrazavaju i na jedan deo te pozadine. Grafika samih likova mi je delovala malo grublje, mozda je i namerno, da ne preopterete hardver.

Najveca zamerka je prilicno slab AI, potom cinjenica da poslednji nivo ima samo jedan, zavrsni ekran i to sto kod zmaja mozes da gines koliko hoces, uvek dobijas nove likove, a zmaj zadrzava ostecenje. Mislim da je u prvom delu gradacija nivoa bila mnogo bolja.

P.S. Skoro me srcka strefila kod one kraljice paukova koja iskoci maltene preko celog ekrana. A ja se sve sunjam, gledajuci je u pozadini, da je navucem da izadje.

Ladno nisam provalio to kad sam igrao :crash: ...

Ljudi , jel vama ova igra nenormalno grije graficku ?
Moja fermi furuna prve generacije izlazi vrlo brzo na 80 stepeni bila fizka cpu ili gpu ... sta je ovo ?

Briga te, ne treba ti tea pec :-devil-:
Sada ozbiljno :), ako ti je gpu usage 99% normalno je da se zagreva puno, ipak je to fermi.

Upravo zavrsio Trine 1(zaista sam uzivao) i startovao dvojku. Mislim sta reci, dvojka tek sabija :wave:

Ja instalirao update 5 i te fore ne mogu da se rade sa update-om ;) Mada i bolje, vise volim chalenge...

Gotova i dvojka(graficki lepsa mada mi je prvi deo bio igriviji)

+1.......................................

Одиграх обе игре, зна ли неко за још сличних платформи? :)

Nike loss dvojka. Keca nisam imao prilike da igram...

Poslednja izmena:
Vrh Dno