Šta je novo?

Trilian?

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
805
Koristim program za četovanje"Trilian"a on podržava više programa za čet,ali meni fali neki dodatak koji se zove Voice Clip,pa ako neko može da mi odgovori gde da ga skinem. Unapred hvala! :type:

E a kako se koristi taj program, el dovoljno samo da upisem svoju adresu, adrese onih sa kojim zelim da se dopisujem ili treba jos nesto podesiti??

magic21 je napisao(la):
Koristim program za četovanje"Trilian"a on podržava više programa za čet,ali meni fali neki dodatak koji se zove Voice Clip,pa ako neko može da mi odgovori gde da ga skinem. Unapred hvala! :type:
Skini Trillian Pro - ima opciju za voice, a i ako je nema ides na plugin update - i onda naravno - ima 😀

Ako su voice clip oni urlici i krikovi sa Yahoo Messengera onda Trillian to nema.

Nisu to nikakvi urlici,vec sam pitao zbog toga sto ne mogu da pricam preko njega i ako ima opciju.

Poslednja izmena:
Ja mislim da voice moze samo u LAN-u da radi ali nemoj me drzati za rec.

Prenos glasa u Trilianu bi trebalo da radi preko njegovog MSN dela (plug-ina). Kažem trebalo bi pošto nisam probao. Ali da bi bi ti se pojavile opcije za glasovni chat prvo moraš apdejtovati program. Apdejt će ti takođe rešiti i problem sa logovanjem na ICQ.

big, kada instaliraš Trillian on će pokrenuti čarobnjaka koji će ti tražiti korisnička imena i lozinke tvojih postojećih chat naloga. Možeš ovo podesiti i kasnije preko Trillian Preferences > Identities & Conections > Add a new connection. Nakon što si podesio svoje naloge i apdejtovao program, svi kontakti u tvojim raznim chat klijentima će se po prvi put naći na jednom mestu.

Nazad
Vrh Dno