Šta je novo?

Mobilni telefon Trilema S23, iPhone 13, iPhone 14

Koji mobilni telefon kupiti

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S23/256GB
Pametni uređaji
Huawei GT2 pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao što u naslovu piše, kupio bih jedan od tri nabrojana telefona (može i čak poželjan polovan).
Fokus na bateriji i kameri, pa me zanima ima li neko lična iskustva sa ovim modelima?

Nema nekih problema sa kamerom (nešto sam ovde usput pročitao...)?

Kako je iPhone 15 tu odmah iza ugla, cene pomenutih telefona ce mozda za nijansu pasti, ali ne toliko. Ako zelis Apple, gledaj Pro uredjaje.
Svakako mislim da je S23 bolja kupovina sada, za 600e nov otprilike je top kupovina.

Pa, ne bih pro iz par razloga. Mnogo je teži i nezgodniji za rad (bar meni) a i mnogo je skuplji ;)
Inače, do skoro sam imao iP12 i lepo me je služio.

Rešena trilema. Kupljen S23.

Utisci? Veoma zadovoljan sa aparatom, sve lepo radi, nemam neke krucijalne zamerke.
Što se tiče baterije, sa mojim korišćenjem (bez igrica) najčešće traje dan i po. SOT od prelaska na Android 14 se ne prikazuje od skidanja sa punjača, ali kada saberem to je preko 5 sati.
Kamerama sam zadovoljan, nisam imao neke probleme na kakve nailazim povremeno ovde na forumu.
Jedna od stvari koje nema na iOS je mogućnost duplih aplikacija, a i sam sistem je prilično dobro urađen. Ne sviđa mi se to što kada je telefon setovan na srpski (latinica) gugle fid loše radi.
Inače uptime je trenutno oko 760 sati.
Tako da za sada ostajem na ovom aparatu, mada mi se veoma sviđa i iPhone 15 :)

Nazad
Vrh Dno