Šta je novo?

Trilema oko gamepada

mocko86

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2007
Poena
305
Troumim se izmedju sledecih stvari, Sony Dual Shock 2 + Speed - Link adapter, Logitech Rumblepad 2 ili Logitech Chillstream. Najvise cu ga koristiti za PES a eventualno za neke druge igre tipa Prince of Persia.:trust:

Jeste da je u mom slucaju chillstream bio totalno promasena investicija (jer igram fps igre :d ), ali definitivno moj glas ide za isti ;) ....picis igru, frka-panika, a tebi ladne ruke ko' da si se grudvao :p

Samo Logi i neces pogresiti ;)
Rumblepad 2 je i dalje moj favorit :D

Nemoj logitec nikako!!! Ja kupio davno, dao 2500 din. razjebu se palice posle 4 meseca... 4 puta nosio na reklamaciju, svaki put kao nesto otvarali, nikako da poprave! Sad je ispod kreveta. Imo sam 2 od sonija, kupio ovaj noname konvertor, sljaka besprekorno vec 2 godine. Inace imam i logitec extreme 3d pro, i on se rasklimao posle 2 meseca!

Ja imam Logitech Rumblepad 2 Cordless, ako normalno igras tj. ne bacas ga i sl. dugo ce ti trajati... Jedina mana su mu ''strelice'' posle duzeg vremena pocinje da boli palac. Tako da bolje pogledaj Sony...

Chillstream ne može da se poredi po ergonomiji sa Sony kontrolerom, a tek ne može po kvalitetu. Rumblepad nisam probao, ali sam probao onaj drugi Logictech wireless (action ili precision, tako nešto) i on je tek stravično loš što se ležanja u ruci tiče.

Meni generalno nije problem da se prilagodima na različite klikove, oblike, pečurke, ali znam da ljudi koji samo i isključivo igraju PES (pričam još od sony keca, winning, iss, ne ovi skorojevići od kad je portovan na PC) ni malo ne vole kada trebaju da ga igraju sa bilo kojim drugim kontrolerom od Sonijevog.

Sonijev pad nisam dugo držao u rukama tako da o njemu ne bih ovom prilikom.
Probao sam zato ostale navedene:

Rumblepad 2
Imao sam ga, pa mi je zec pojeo kabl, pa sam potom kupio novi :) Po meni izuzetan joypad, koji je otporan i na nešto nervoznije igranje, tako da mu povremeni pad ne smeta.

Rubmlepad 2 cordless
Još jedan sjajan uređaj, da mu je cena nešto niža njega bih sigurno kupio. Imao sa ga na testu nekoliko dana i ostavio je sjajan utisak.

Chillstream
Nešto je manjih dimenzija i po dizajnu vuče na xbox. Meni to lično ne odgovara, kao ni čudni zadnji dugmići, no u praksi se pokazao jako dobro i toleriše mučenje u pesu već godinu dana od strane mog ortaka koji ima povremenu tendenciju da upozna pad sa podom :)

U svakom slučaju uzmi pad u ruke kod nekoga pre nego što ga kupiš da vidiš da li ti lepo leži i da li je sve onako kako ti odgovara.

O Rumblepad 2 sam cuo samo reci hvale, ali iz licnog iskustva i jedno 5 godina agresivnog igranja PES-a, SONY-jev DS 2 je najbolji, odlicno lezi u ruci i prakticno su neunistivi...

Ako i laguje, nisam primetio, mada verujem da bolje radi "kod kuce"...

Rumblepad 2. Imam ga evo vec oko 2 godine, i preziveo je mnogo pes utakmica, a i upao je u vodu jednom, gazen je, itd. Radi savrseno, tako i izgleda cak i nakon sok terapije. Jedino sto mu se usb port malo iskrivio, ali sam ispravio to. :D
Izuzetno kvalitetan gamepad.

Ja, iskreno, nisam primetio ništa čudno. Igrao sam 2.5 meseca PES na pc sa ps2 kontrolerima. Čak su to bile kineske kopije sa prilično lošim d-padom za koji treba jedno 2 meseca navikavanja.

Ja, iskreno, nisam primetio ništa čudno. Igrao sam 2.5 meseca PES na pc sa ps2 kontrolerima. Čak su to bile kineske kopije sa prilično lošim d-padom za koji treba jedno 2 meseca navikavanja.

mozhda ne primete svi ali meni je lag bio jako primetan i jako me je nervirao

Nazad
Vrh Dno