Šta je novo?

Triax Baterije - iskustva?

kriket

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
360
Da li neko ima iskustva sa ovim baterijama koje se prodaju kod nas? Na njihovom sajtu je navedeno kako su kvalitetne izrade i u tom stilu, a cena baterija za mobilne je više nego povoljna - 650 din. za Nokia telefone. Ta cena mi zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, pa rekoh da pitam ovde možda neko ima iskustva da je već isprobao neke od ovih baterija?

Kupovao sam za fotoaparat sebi i drugima. Ne žalim se, nisu mi se žalili.
Nemam pojma kada je u aparatu original, a kada triax baterija.

Kada mi crkne na telefonu baterija, tamo ću kupiti zamjensku. Eto, ako sam zeznuo tebe, zeznuću i sebe :)

Zamenjena originalna baterija BLC-neki broj od stare Nokie 5110,i Triax radi kao blesava.Ne znam kako je sa baterijama za novije modele telefona,ali kol'ko sam chitao po forumima,sve zavisi od serije do serije.U svakom sluchaju,mislim da je prilichno sigurnija kupovina nego na buvljaku,ili "eminentnim" mobilE-shopovima.
Takodje me zanima da li je neko imao iskustva sa baterijama za S/E K8ooi?

Da, 5110 to je baš ona matora Nokia sa NiMH baterijom. Pohvalno je što radi dobro ali pitanje je kakve su Li-Ion ili Li-Polymer. Al, što reče neko verovatno sve zavisi od serije do serije. Dobro je što za sada nema negativnih kritika.

Ni-Mh AA baterije su im uzasne posle 2500 mAh, a LiION kapiram da rade jer i one kineske koje nemaju nikakvo ime rade odlicno...

Da, 5110 to je baš ona matora Nokia sa NiMH baterijom. Pohvalno je što radi dobro ali pitanje je kakve su Li-Ion ili Li-Polymer. Al, što reče neko verovatno sve zavisi od serije do serije. Dobro je što za sada nema negativnih kritika.

Baterija za pomenutu Nokiu je Li-Ion.;) Ponavljam,radi odlichno.Usput,pomenuta Nokia nije 5110,nego 3310.:d

Poslednja izmena:
Refreshhh... :)

Ja sam nabasao na Triax bateriju za moj laptop (Acer Aspire), i sad tek kapiram da su oni proizvođači ovih baterija.
Mislio sam da su preprodavci i da je u pitanju original bat za moj laptop...

Jel ima neko iskustva sa baterijama za laptop od ovog proizvođača??

Nisam bas nesto siguran da ih oni proizvode...Kapiram da samo lupaju svoju etiketu :D A sto se njihovih baterija tice, uzeo sam svojevremeno jednu bateriju za mobilni a i brzi punjac u kompletu sa AA i jos nekim AAA baterijama i sve to radi sasvim korektno. Sto se baterija za laptop tice, uzimao je moj kolega pre jedno godinu-dve kod njih bateriju za svoj lap, i koliko se secam nije imao nekih primedbi...

Uzeo sam ja kod njih bateriju za laptop i to samo zbog preporuke. Baterija odlicno radi i cena je 30% niza od originala.
Ali... JAKO su neljubazni, barem ovaj primerak ljudske vrste koji se javio na telefon kada sam se raspitivao za pomenutu bateriju. Pisao sam vec o tome na forumu. Pored toga, ne daju garanciju na baterije nego imaju neku (jadnu) radnu garanciju tipa nedelju-dve, ne secam se tacno.

Kao sto rekoh, ja sam se ipak odlucio za kupovinu. Jednostavno - ponuda je nikakva pa daj sta das. Na srecu, nisam pogresio. Samo ne znam sta bi bilo da je baterija crkla...

Ja sam uzeo extended bateriju za dell d620, i prva koju sam uzeo nije htela da se puni, odmah su mi bez pitanja zamenili bateriju i sada radi kako treba, poz

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Sve najbolje o Triax. :) Ja je vozim u laptopu, bolja je od originalne HP i 3x jeftinija.

Ja ih prodajem, ali ih nisam koristio, ali sam od par musterija imao pozitivne komentare na triax baterije.

Tri odlicne, jedna iscurela, i jos par preporuka od poznanika.
Znaci imaju slican prosek kao Dell (doduse njima eksplodiraju, ne cure) znaci odlicni su:d

Sve najbolje o Triax. :) Ja je vozim u laptopu, bolja je od originalne HP i 3x jeftinija.

Hmm, ja sam uzeo original hp za 7800 dok je triax 8500. Jos je ova hp 7000mAh, a triax 4400mAh.
Baterije za mobilne jesu jeftine stvarno. Steta sto nemaju za innov8

Ja ima polovično iskustvo sa Triax-om.
Ni-Mh od 2800 mAh su se pokazale kao čist promašaj, izgubile su svoju snagu već posle par meseci, a par komada je i crklo. Takođe, onaj višekanalni punjač je brzo počeo da crkava po kanalima.
Od tada samo i isključivo Sanyo Eneloop, ništa drugo.
Za razliku od ovih, Li-Ion-ska zamenska za Canon 40D se pokazala više nego dobro, praktično nikakvu razliku u u odnosu na originalnu nisam primetio, jako dobra baterija je to bila.
Eto, mojih 2 cents.

Nazad
Vrh Dno