Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ni jedna nvidia osim dual GPU resenja novije generacije (590.690) ne podrzavaju izlaze za 3 monitora, vec su ti potrebne dve karte od serije 2xx pa na vise
Od Radeon HD5xxx serije to mogu sve karte sa jednim DiplayPort izlazom i onda mozes da kombinujes kako hoces ali jedan od ta 3 mora biti display port, a sa novim generacijama mozda i nema ta limitacija.
Kod amd-a ako model ima oznaku flex onda moze tri monitora bez displayport-a, a kod nv to podrzava cela 600 serija, znaci jedna karta bez ikakvih dodatnih adaptera ili potrebe za dp konekcijom.
Video sam u par tvoji postova da koristish vishe monitora ,a ja imam sledeci problem:
Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaza
DVI
HDMI
Display Port
i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) )
Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta ,
chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DVI
ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapter
Ako mozes molim te pomozi ....
moj mail: [email protected]
Unapred hvala