Šta je novo?

Tri monitora na jednu graficku

djolew

Cenjen
Učlanjen(a)
29.05.2012
Poena
169
Kako da spojim tri monitora na jednu graficku karticu? U pitanju je Geforce 9800GT.

Koji model tacno? Proizvodjac i oznaka.

nikako?
treba ti GTX280/ 460 i sl koje imaju 3 izlaza... a cemu ti sluze 3 monitora, ako nije tajna?

Ni jedna nvidia osim dual GPU resenja novije generacije (590.690) ne podrzavaju izlaze za 3 monitora, vec su ti potrebne dve karte od serije 2xx pa na vise :)

Matrox dual/triple head to go.. Skupo, ali radi.

Plusone je +1 :D.

:p :p :p
leleeeeeeee
PLUSONE!!!!
...
reko da nije neko ludilo sto ide na 3 monitora?!

A da li radi kombinacija 1 monitor na vga, 1 na dvi i 1 na hdmi posto 9800gt uglavnom ima ova 3 izlaza?

^nece da moze, ponavljam kod nvidie je to moguce samo sa dual GPU resenjima ;)

Od Radeon HD5xxx serije to mogu sve karte sa jednim DiplayPort izlazom i onda mozes da kombinujes kako hoces ali jedan od ta 3 mora biti display port, a sa novim generacijama mozda i nema ta limitacija.

Kod amd-a ako model ima oznaku flex onda moze tri monitora bez displayport-a, a kod nv to podrzava cela 600 serija, znaci jedna karta bez ikakvih dodatnih adaptera ili potrebe za dp konekcijom.

Da, kod nvidije je glavno da ima display port - ako ima DP, moze 3 monitora. Jedini problem je shto dislpay port imaju samo karte iz 6xx serije :d

Video sam u par tvoji postova da koristish vishe monitora ,a ja imam sledeci problem:
Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaza
DVI
HDMI
Display Port
i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) )

Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta ,
chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DVI
ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapter

Ako mozes molim te pomozi ....
moj mail: [email protected]
Unapred hvala

Vrh Dno