Šta je novo?

Trgovina na berzi preko interneta

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
Skupila se neka ušteđevina, pa se nosim mišlju da deo umesto u banku uložim u deonice par većih svetskih IT firmi. Ono što nemam pojma je kako bi se moglo preko neta, najbolje bez posrednika, trgovati deonicama i ubirati dividende. Razume li se ko dobro u poslovanje berzi i ima li kakva znanja i iskustva po ovom pitanju?

kloni je se.
ja sam jos novac povjerio nazovi profesionalcima iz ino investicionih fondova
gubitak 67% plus razlika u kursu.

banka ili realni sektor, to je moja preporuka.

Mislim da nece da moze bez posrednika, ali proveri!

w*w.economy.rs/diskusije/

Kefalo, čuo sam takve savete još ranije.

Ipak, ranije sam dosta pratio IT sektor i da sam imao para da uložim, mogao sam jako fino da prođem. Interesuje me da li se može tek tako, kao fizičko lice bez nekih posebnih registacija, dozvola i slično trgovati na malo akcijama.

Poslednja izmena:
Legalno mislim da ne mozes iz Srbije, ali da li to iko proverava je drugo - em sto ti izgleda nisi u Srbiji ;)

Na ES-u je bila tema o berzi, i dali su jedan link za ulaganje bez posrednika ali posto ne pratim berze (osim FX), ne secam se ni linka ni teme na ES-u.
Znaci, odgovor je moze - ali kako, to se ne secam ;)

Pozdrav,
da li ima zainteresovanih za trgovinu akcijama preko neta, i da li ima nekoga ko vec to radi?
Vec par meseci istrazujem po internetu, procitao sam gomilu knjiga i pregledao gomilu video materijala i trenutno sam poprilicno uspesan sa demo racunom, pa me zanima da li ima neko iskustva koje bi podelio?
Zanima me trgovina ne investiranje...

Pa idi na Forex?
Moj drug se baktao sa Forexom izgubio 500usd sa demo računima svima ide sjajno nekako :)

Nazad
Vrh Dno