Šta je novo?

Treperi mi film

• Začetnik teme Začetnik teme sem3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sem3

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2004
Poena
319
Pozdrav svima,
imam mali prodlem sa nekim filmovima, naime kad pustim film on treperi cas svetlije cas tamnije i tako stalno kao stob.
jel ima neko ideju kako da seredim taj problem?

Promeni codec ili player. Najbolja kombinacija je ffdshow+media player classic ili ffdshow i bilo koji player ako ti se ovaj ne svidja...

Ne pišu detalji na čemu gledaš, ali možda ima macrovision zaštitu?

pa i media player i mv2 player me zezaju inace ovo je vec treci film otkako sam reinstalirao windows koji neradi bas najbolje. u pitanju su divx filmovi.

Na monitoru ili TV-u?

Probaj da reinstaliras kodeke.Mozda pomogne.

Keh,keh.....

Imas Nvida grafiku i verovatno si instalirao "felerican" drajver....to se i meni desilo.....elem....nemoras da ga skidas niti ista slicno ali pod setovanjem u drajverima nadji valjda overlay i samo klikni restore defaults i OK....to je meni resavalo isti problem...
Glupost,ali je pomogla.

pa nije mi ni bio potreban driver za grafiku jer je windows instalirao sveziju verziju nego sto sam ja imao na instalacionom cd-u koji je dosao sa grafikom.

Poslednja izmena:
Pa nemoj da drzis genericke drajvere vec skini sa interneta forceware i instaliraj njih...naravno ako znas da imas nvidiju.....ako je ati onda catalyst.....

Imao sam i ja sličan problem sa nekim filmovima,rešio ga tako što sam ubacio K-lite umesto ffdshow-a

ma ok su driveri, instalirao sam ffdsshow i resen problem, imam 5900xt

meni se to desavalo na lapu, dok nisam stavio catalyst-e 😉
naravno radeon u pitanju...

Nazad
Vrh Dno