Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav svima,
imam mali prodlem sa nekim filmovima, naime kad pustim film on treperi cas svetlije cas tamnije i tako stalno kao stob.
jel ima neko ideju kako da seredim taj problem?
pa i media player i mv2 player me zezaju inace ovo je vec treci film otkako sam reinstalirao windows koji neradi bas najbolje. u pitanju su divx filmovi.
Imas Nvida grafiku i verovatno si instalirao "felerican" drajver....to se i meni desilo.....elem....nemoras da ga skidas niti ista slicno ali pod setovanjem u drajverima nadji valjda overlay i samo klikni restore defaults i OK....to je meni resavalo isti problem...
Glupost,ali je pomogla.
pa nije mi ni bio potreban driver za grafiku jer je windows instalirao sveziju verziju nego sto sam ja imao na instalacionom cd-u koji je dosao sa grafikom.
Pa nemoj da drzis genericke drajvere vec skini sa interneta forceware i instaliraj njih...naravno ako znas da imas nvidiju.....ako je ati onda catalyst.....