Vlasnik sam ocrnjene GAk8nf4 ploce

, kupio sam je (pre jedno 7-8meseci)jer nikad nisam imao problema sa ovim proizvodjacem (sklapam konf.) , ali izbegavam MSI kad god mogu, asus je dobar ali slozicete se ume da bude jako jogunast sa nekim pci hardverom i podesavanjima (asusov bios). Da se vratim na ga k8nf4

roc. amd 3000+ , radi sa 2 sata hdd u raidu (stripe)+ ide hdd, 2x512 rama, ss2 skystar(radile i verzija 2.3 i 2.6) , pci tvkarta(tri razlicita proizvodjaca cisto probe radi, ostao tv2000expert),pci expres grafika(3modela,sve vivo), updateovan bios(samo da bi imao noviji datum kad krene boot

) ..., i nikad ,ali nikad(da necuje zlo:-devil-: sto kazu babe:d )nisam imao ni najmanji problem , a i dizao sam jedno 4-5 :zgran: raznoraznih xp-ova , znaci raznorazni hardver (a i softver).
Jedini problem na toj ploci sam imao kad sam dizao suse10 - nije video tastaturu i misa pa sam morao da ih ubadam u usb.
Da rezimiram , naravno da ima mnooogo boljih ploca od od gore navedene mozda i jeftinijih (mada je i ova dosta jeftina) ali ne treba generalizovati , mada se slazem da na trzistu se jako razlikuje hardver od serije do serije (neko gore pomenuo).
Poz,