Šta je novo?

Trenutna cena Double Layer medija i gde ih kupiti?

prenex

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2001
Poena
705
Gde se mogu najpovoljnije kupiti DL mediji i po kojoj ceni? Njihova namena, u mom slučaju, bi bila za backup Xbox 360 igrara. Čuo sam da su Verbatim DL mediji najbolji, ali možda i ima još neki igrač... Saveti i pomoć su dobro došle :)

Imas u Merkatoru za 450din. To sigurno nije najpovoljnije ali cisto da znas okvirno

Dudi i Vojvođanskoj ulici u Zemunu. 2xx dinara.

Ima u radnji iza Drive-In Meka na NBG - 180 din bez kutije.

Ne mora u kod Dudija, sem ako nije blize. U Imtelu ima Maxell DVD+R DL 2.4x = 220din. Nalepnica kaze Dudi Co. D.O.O. :)

Delimire, jel to Mek u Piramidi, u bul. Mihajla Pupina ili kod Fontane? Moze malo specifikacija: brzina rezanja, proizvodjac?

Poslednja izmena:
Ne mora u kod Dudija, sem ako nije blize. U Imtelu ima Maxell DVD+R DL 2.4x = 220din. Nalepnica kaze Dudi Co. D.O.O. :)

Delimire, jel to Mek u Piramidi, u bul. Mihajla Pupina ili kod Fontane? Moze malo specifikacija: brzina rezanja, proizvodjac?

Mek kod sest kaplara, pre SIV-a ili kako se sada zove. Diskovi su printable.

Ne znam za brzinu - meni Mac reze DL na 4x.

U pitanju je radnja u zgadi iza Meka, koja se bavi prodajom konzola i igrica za iste.

Kome treba brzi dl ima Philips dvd+r dl x8, negde oko 300din. U jednom od ona dva nova tehnomarketa iza Superveroa, uz sam autoput. Neznam bolje da vam objasnim :D

Ajd da se i ja oglasim, radnja u podzemnom prolazu kod doma omladine, Verbatim 2.4x 190 dinara

U Novom Sadu u Sonic Line-u 130din printabilni 2,4x :D

ja sam video na spensu u ns-u ali ne znam ni koja brzina ni nista drugo sem da je Maxell i da kosta 120 dinara, predpostavljam da je 2.4x

U Zrenjaninu u SKY Shop-u 130din 2.4x

Bar otprilike koja radnja, kod kog ulaza, unutra, spolja?!? :) Hvala unapred.

hehe, kad udjes na ulaz iz ulice Maksima Gorkog, sa desne strane ona radnja gde imaju one silne raznorazne baterije :p (ima dve takve radnje sa desne strane ali prva na koju naidjes sa tog ulaza)

:wave:

Na buvdzi pre ulaza na buvljak kad krenete od mosta sa leve strane lik prodaje za oko 140din.
Tanje kutije za dvd-ove 11din.

Poslednja izmena:
Posto SKY ima i u Subotici i tamo je ista cena za najjeftiniji DL DVD ali ima od nekoliko razlicitih proizvodjaca koji su skuplji, Verbatim, Traxdata...

Ne mogu da verujem da je to toliko skupo tamo! U Nisu, u Virtycomu najjeftiniji dual layer je 94din bez kutije, a najskuplji Verbatim koji je 175din i svi su do 8x!!! A kutijice su reda 8.5 kinte za dvd tanke ili tu negde za cd.

au lebac ti....o`ma bi 5-10 komada uz`o...

Gde si nashao diskove za ispod 100 dinara?

PC&GSM Shop u Požarevcu. Omega diskovi (8x) - 94 dinara. I odlični su.
Imate u Dudi CO. u BGD Maxel za 134 dinara (2.4x) ali ih kolje mala brzina rezanja.
Nabavio sam juče neki printabilni DataWrite (8x, u kutiji) ali ga još nisam probao. 142 dinara (ima ih u Virtikomu)

Poslednja izmena:
Ako moze neki info gde ima jeftinih Dual Layer DVDa u NS? Bio sam u SKY u Jevrejskoj, tamo ih nema. Na spensu su 200 din na stapu, 250 din u kutiji. Jel ima negde tih Maxell za 160din ili sl.

U Virtycomu neverovatna cena DL diskova - PRINCO 4x za samo 35 dinara (maloprodajna cena).

Nazad
Vrh Dno