Šta je novo?

Trek

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ima li ko ovde ista od Star Treka na DivX-u ? Bilo filmovi bilo serije.

Jedan drugar je Star Trek manijak. Ima ako se ne varam sve moguce filmove, i uglavnom su kucna radinost, licno ih je on ripvao sa DVD-a sa orginalnim titlovima.Evo ti mail pa se ti cuj sa njim.
[email protected]

OK, nemam sve, nemam najnovoji Nemesis, nikakop da izadje i kod nas. Valjda ce ga sa BS poslati, onda cu da budem HAPPY!!!

E, jedna novost, upravo sam preko BS-a dobio Star Trek:Enterprise Judgment, znaci serija je u pitanju.

Sale_Fanatic je napisao(la):
E, jedna novost, upravo sam preko BS-a dobio Star Trek:Enterprise Judgment, znaci serija je u pitanju.

Elem, jesi li raspolozen za razmenu ili nesto slicno ? Od filmova imam samo 1, 3, 4 i 8, od serija prvu sezonu Enterprise-a, ali neprevedenu, koju sam uzeo od Miroslava. Jesi li dobio kompletan Enterprise, ili...???

Moj mail je [email protected]....
Pozdrav

p.S. sto se mene tice mozes i da se razmenis sa Miroslavom, pa onda ja sa njim, nije frka 😀

E vidite ljudi za sve to postoji jedan problem: ja nisam iz BGD sto moj dobar drug vlayko-zr nije naveo, ok to je i moja greska ali ipak smo u moglo bi se reci nesituaciji da se razmenjujemo. Stvarno mi je zao. Ali moze se smisliti neki drugi nacin za razmenu ako ste spremni za razgibavanje

Nazad
Vrh Dno