Šta je novo?

Trebi mi lcd displej i jos neke sitnice...

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Treba mi Lcd displej sa sledecim karakteristikama:
44780 controller ili Matrix Orbital controller ili Crystalfontz controller
velicine ekrana: 2x20, 2x24, 2x40, 4x20, 4x40

Led diode u boji (plava i crvena) <-- tako su mi rekli, ja samo pitam :)
Neonska svetiljka(lampa) u kablu (!?), da moze da se savija vrti itd, najbolje bi bilo kada bi imala na metar da se kupi
Ispravljac ili adapter za gore navedenu neonku

Gde ima to kod nas da se nadje i bilo bi super ako neko jos zna i koje su ima cene.

thnx

Ajde kada sam vec tu da pitam i za ostalo :)

Gde imaju da se kupe smirgle da za metal tvrde i meke(za finalnu obradu) ??

p.s. gde je bese bolji sir na bajlonovoj ili kvantaskoj pijaci ? :D :D

He, oces da pravis temp monitor za comp? Ja sam nesto hteo da se igram sa ovim displejima, al' sam odustao kad sam video cene :(
Idi na www.radioclub.co.yu imaju katalog sa cenama. Katalog je u obliku programa za DOS, da pocupas kosu dok ne pronadjes sta trazis, al ipak, ima svasta i zgodno je kad ti nesto treba da vidis okvirno cene... i da odustanes od projekta :D
Ne da mi se da prekucavam jer naravno nema COPY&PASTE iz ovog cuda, al evo par LCD-a

LCD 1 X 16 CHR 744 din
LCD 2 X 16 CHR, Yellow LED Backlight 893 din
LCD 4 X 20 CHR, STN, zuta 1710 din

Imam ja LCD-ova na prodaju:

LCD 2x20 crna slova na zelenoj pozadini - 15e
LCD 4x20 zelena slova na tamnoj pozadini - 25e
Oba su sa backlight-om !

Vocko je napisao(la):
Gde ima da se kupe smirgle da za metal tvrde i meke(za finalnu obradu) ??

Imas u bilo kojoj prodavnici boja i lakova. Trazi smirglu za metal ili vodenu smirglu. Za pocetnu obradu dovoljna ti je granulacija 100-200 a za finalnu 600-1000 (izaberi bilo koju u tom opsegu koju mozes da nadjes)

bmike je napisao(la):
Imam ja LCD-ova na prodaju:

LCD 2x20 crna slova na zelenoj pozadini - 15e
LCD 4x20 zelena slova na tamnoj pozadini - 25e
Oba su sa backlight-om !

Poslao sam ti pm sa kontaktom...

Alexandar
Imas u bilo kojoj prodavnici boja i lakova. Trazi smirglu za metal ili vodenu smirglu. Za pocetnu obradu dovoljna ti je granulacija 100-200 a za finalnu 600- 1000 (izaberi bilo koju u tom opsegu koju mozes da nadjes)

To mi je trebalo, hvala za info

Uzmi vodenu smirglu finoce 600+ ako ti treba za cooler.

Radio klub u Timockoj, ITC u Sindjilicevoj, ima josh takvih mesta, a cene im se prilicno razlikuju (cak 2x), zato ih najbolje sve okreni telefonom izdiktiraj sta ti treba, neka ti kazu sta imaju i koliko koja komponenta kosta (p.s. neka te neiznenadi drskost one babe iz radio kluba :)) ...

p.s. na cvetkovoj :D

LED diode imas u radio klubu (Timocka kod BDPa).Doduse ima jedan mali problem. Ako si namerio da stavljas one diode koje jace svetle (reda velicine nekoliko hiljada mCd) mozes naci samo crvene,zelene,zute i bele (plave i ja bezuspesno
pokusavam da nadjem :( ).Od ovih slabijih (do 200 mCd) imas sve boje.
BTW bio bih zahvalan ako neko zna gde mogu naci ove sjajnije PLAVE LED.

Pozdrav :)

Vrh Dno