Šta je novo?

TREBAJU MI SB Live 5.1 drajveri

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Izgubio sam negde cd sa drajverima a ovi iz creativea (mamu im *** :cuss: ) nemaju osnovne drajvere na sajtu nego samo bug_fixeve ?!!??!

Couldn't find what you were looking for? If you would like to purchase a replacement installation CD for your product, please contact us.
nesto imam utisak da namerno nema drajvera na sajtu?!

anyway - ako neko moze da mi da neki link sa drajverima ili da mi ih posalje na mail...

[email protected]

Poslednja izmena:
pa stavi onda kx project drajvere ako ti ovi ne rade....

to su za audigy, a ja imam live5.1

Poslednja izmena:
Samo paznja, ako koristis za igranje, kxProject ne podrzava EAX i slicno (bar sam ja tako cuo)... Inace osim njih ni ja nisam uspeo da pronadjem zvanicne creative drajvere za Live!.

Javi operativni sistem, pošto imam CD pa ti mogu poslati ili narezati ceo, kako ti volja :wave:

Poslednja izmena:
Kod:
http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1926/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
Win2000/XP :,,: :guitar:

imam XP - bilo bi dobro da mi posaljes samo drajvere za XP, posto imam josh 400mb za download...

evo sad skidam ove sa linka, pa cu ti javiti dal rade il da saljes...

Poslednja izmena:
rade ovi poslednji!!:guitar: :,,:

hvala svima na pomoci cheers

Ljudi cimajte ovog choveka!!! On je izgleda zaboravio na nas.... :)
ConanSaga je napisao(la):
Ja i moj bivsi kolega smo pre jedno 3 god dovukli 180MB zipovanu arhivu driver-a za sve Creative Live 5.1 zvucne kartice.
O cemu se radi:
neki azijati su skontali da Live,Audigy,Audigy 2 imaju na sebi tj. koriste isti tj. kompatiblian EMU chip za emitovanje zvuka(s tim sto je kod Live-a iskoriscenost EMU cipa npr. 20%,kod Audigy 40%,Audigy 2 60%) i nisu bili lenji nego su dohvatili drivere za Audigu 2 i preradili ih da rade bez problema na bilo kojoj verziji Live-a 5.1.Ja ove driver-e koristim na mom Live-u 5.1 od 2002 i prezadovoljan sam.
Prednosti ovih driver-a u odnosu na ostale:
-savrseno su stabilni(nijednom mi nisu pukli)
-imaju neuporedivo cistiji i lepsi zvuk od orginalnih Creative i KX driver-a(jedino sto KX ima bolju podrsku za Asio)
-kada se npr. u speaker settings-u postavi setovanje headphones,2.1,4.1 itd. bice uvek tako, tj. prilikom restarta nece dolaziti do (verovatno vecini poznatog problema) vracanja na 2.1 iako ste izabrali 5.1 podesavanje i sl.(setovanje u win-u u sounds & audio devices je nebitno,tj. sistem se drzi setovanja u speaker settings-u)
-imaju jako lepsi skin od ostalih ;)
Posto smo mi ove driver-e dovukli jos pre 3 god i pogubili adresu sa koje smo ih dovukli,probacu posle nove godine da pronadjem neki zivi link za sve one koji su zainteresovani da ih probaju...

Jao bre ljudi ajde cimajte ovog coveka, stvarno mi treba neki bolji drajver za Creative Live! 5.1!!! Jos samo ako bi nam dao link za celu arhivu :banana:

hahahahahha
kad sam kliknuo post...videh da si vec nasao...bila je vec ova tema

@munja87... Ali lepo ti u mom thredu reche chovek da su to PAX driveri i da to nije ono na shta je conan mislio...
Ne znam dal da se zezam sad pa isprobavam sa ovima ako nece biti bolji od KX drajvera....
Trebaju nam bre oni prepravljeni audigy drajveri koje conan spominje... Jos uvek niko nije nishta nashao? :)

DjoleNS imam ih ja. Mogu nekako probati da ti posaljem, ali imam 64k konekciju. Daj neki predlog

Eto super... Znash kako cemo... Imash dc++? Dodji na sbb NShub, ili koji god tebi odgovara samo reci, i tamo se nadjemo pa mi shaljesh! ok? :)
Vazi i za sve ostale zainteresovane...

Ja mogu za SBLive 5.1 + XP kombinaciju da vam savetujem samo drajvere firme Compaq. Ima ceo CD na njihovom FTP da se skine (357MB), obrise se neki konfiguracioni fajl koji ne dozvoljava da se koriste za druge kartice i to je meni radilo super.

Evo ja cu uzeti od gr3mlina ove njegove drajvere pa vam javljam kako rade i shta je to uopste.... Sad vec vidim da ima toliko toga, i ne znam za shta da se odluchim ustvari, jer ne volim puno da se njakam oko prelaza sa jednih drajvera na druge... Al dobro.. Uzimam od gr3mlina pa javljam! :)

@audiofreak
Može link?

Evo ja isprobao ove PAX Audigy 4 na SB Live!, to su definitivno ti modani kineski driveri. Sve radi OK :)

Ace Rimmer je napisao(la):
@audiofreak
Može link?

Evo ja isprobao ove PAX Audigy 4 na SB Live!, to su definitivno ti modani kineski driveri. Sve radi OK :)

ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp20501-21000/SP20920.exe

Napomene:

1. FULL driver installation CD
2. 18. mart 2002. WHQL certified
3. 377 MB
4. Only Windows 98se/ME/2000/XP

Ja ga preporucujem samo za SB Live 5.1. Iako moze i za Audigy (to je unified drajver), ljudi kazu da se moze desiti da Audigy daje losiji zvuk zbog hack-a jer su u tom fajlu koji se brise navodno neke informacije bitne za konfigurisanje. Ja nisam to licno proverio, ali od kad su izasli pa do novembra 2003. kad je izasao Audigy 2 ZS terao sam SBLive 5.1 sa ovim drajverima na XP-u i to bez i jednog jedinog problema bilo da su igre ili muzika u pitanju.

Hack:
Raspakuj, udji u folder audio, obrisi fajl CToem config i poteraj setup.

evo, i ja sam instalirao ove pax drajvere (pax new year 2005). Radi skoro sve. Ne radi "graphic equalizer" Kaze da "audio device" ne podrzava ovaj program. Da li je to i kod vas isto ili sam ja nesto zeznuo?

ja sam drajvere za lajv 4.1 skinuo sa kriejtiva.com

evo i link http://files2.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1972/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe

kazu da su to drajveri za odidzi i lajv pa sad.. ??

pozdrav..

nikolans je napisao(la):
evo, i ja sam instalirao ove pax drajvere (pax new year 2005). Radi skoro sve. Ne radi "graphic equalizer" Kaze da "audio device" ne podrzava ovaj program. Da li je to i kod vas isto ili sam ja nesto zeznuo?

takodje mi "speaker settings" pukne pri zatvaranju. Da li je to zbog neke nekompatibilnosti ili ce windows morati da se preinstalira?

nikolans je napisao(la):

Kako si instalirao ovo, meni svaki put prijavljuje new hardware found... nikako da instalira drajver.
Imam sblive5.1

Nazad
Vrh Dno