Šta je novo?

treba mi veliki mis :)

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
Pozdrav,

znam da je bilo tema, ali ajde da pitam da li se nesto u medjuvremenu nije promenilo.

Daklem, treba mi veliki mis, imao sam MS IntelliExplorer Wrls 2.0 ali je umreo. Treba mi zamena. Moze wrls, moze cable, do nekih max 30e.

Primer: danas pogledao A4tech x7 i treba mi malo veci (a ko me ne treba :d )

Terza

Ako ces za igranje, pogledaj Microsoft Sidewinder ili SideWinder X5. Odlicna optika, misevi su zaista veliki, ali su lepo i oblikovani, pa ti nece umarati ruku.

Poslednja izmena:
Ja danas dobio konacno intellimouse explorer 4.0 i mogu da prijavim savrseno mi lezi u ruci (a rukat sam |)))... jedino je tockic *****an, ali mora nesto da ne stima...
sad trazim vecu ergo podlogu |]

Danas idem da pogledam ovaj SideWinder X5. Da li je i njemu tockic odlican za skrol i uzas za middle klik kao na vecini MS miseva?

Danas idem da pogledam ovaj SideWinder X5. Da li je i njemu tockic odlican za skrol i uzas za middle klik kao na vecini MS miseva?

Meni je njegov tockic super :). Skroluje tvrdo, tako da nikad neces omasiti oruzje u nekoj igri, i gumiran je, tako da ne klizi. Srednji klik je nesto tvrdji, ali opet, stvar navike. Jedina mana mu je nedostatak tilta.

Koristio sam MX518, a sada koristim X5. Oba misa su velika, kod X5 tockic ima tvrd klik i desi se ponekad da ne slusa i da treba ponoviti klik, a svidja mi se resenje kako se menja DPI rezolucija misa preko tri dugmeta iznad skrola - dosta prakticno. Trebalo mi je vreme da se naviknem na sam oblik X5, i ako koristis mis najvise za igre mozda je bolji izbor MX518.

Uzeo gigabyte - 6880 (laser). Podeljeni utisci, ergonomija mi prija, ajde, da je 10% veci legao bi mi savrseno ali ni ovako nije los i lepo zeli u ruci ali NIKAKO ne uspevam da se naviknem na osetljivost. Probao i da ubrzam 800dpi i usporim 1600dpi ali nikako da nadjem odziv koji mi odgovara. Na review-ovima po netu su utisci slicni. Toliko, ako nekog nesto zanima, neka pita. Poz i hvala na savetima.

Intelli 3.0 ili g5

Čekiraj Gigabyte mišonje slobodno. Ja sam prijatno iznenanđen šta sam dobio za te pare. Čisto da ne pomislite da sam koristio šlj mišonje, prešao sam sa MX-510 na neki od gigabajta, 8800 valjda, ne mogu da se setim sad, nije mi ovde.

Jeste MX keva, ali možeš da kupiš džak gigabajta za to. Ne zaostaju mnogo, a koštaju mnogo mnogo mnogo manje.

Vrh Dno