Šta je novo?

Treba mi telefon sa GPS do 400e max.

Poštar

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2005
Poena
455
Treba mi telefon do 300-400e da poseduje SMS-a i GPS. :)
Nista vise mi nije potrebno, znaci divx i mp3 me ne interesuju.
Kada bih imao i radar-detektor (ne mora bas i radar jammer) u sebi, to bi bilo idelano :D

Cenio bih veoma da mogu sto lakse da instaliram GPS softver i mape, probao sam garmin xt na symbianu (nokia e61, ali nisam imao BT GPS modul doduse) ali nije mi poslo za rukom, znaci verovatno mi treba neki win mobile telefon i iGo softver i mape (srbija i grcka), oni su laksi za instalaciju od Garmin/symbian kombinacije, ili ne?
Sa druge strane bi mi posao zavrsavala i Nokia 1100 + neki jeftini samostalni GPS uredjaj, ali ko ce da vucara tolike kablove i uredjaje sa sobom. Spreman sam da platim taj komfor da bude sve u jednom uredjaju, ali da radi savrseno kao da imam oba uredjaja :)

Koji uredjaj mi to pruza?

Poslednja izmena:
i ja koristim n82... ne znam sta ti je toliko komplikovano... jednostavno treba pratiti korake
ali da mi svaki dan treba gps... ne bih razmisljao o all in one resenju..

Pogledao sam sada spec od svih nabrojanih, Asus P552W mi je ostavio najveci utisak.
A i voleo bih da predjem na Touchscreen konacno :)
Nokia 5800 XM isto ima TC ali posto je symbian, citam da garminXT ima problema sa TC.

Pa ne znam samo kako si uporedjivao telefone,ali Diamond je manji i tanji telefon daje ekran iste velicine i duplo vece rezolucije,ima g-senzor,radio,3.2mpix jedino je baterija slabija i procesor za manje od 100mhz...

Cestitam na kupovini i nek te sluzi koliko god ti zelish :)

Daj baci neke slike da vidim kakva mu je kamera...

Hvala!
Ma koje crne slike, nisam ga zbog toga uzimao, probao sam samo da uslikam nesto i zavrsio sa kamerom.
Recimo, zvuk nije toliko jak koliko bih voleo da bude, ali meni licno je bitno da sam fon radi mnogo brze nego sto sam ocekivao, naime poseduje 625MHz procesor na kojem WM6.1 jako lepo radi.
Reprodukcija zvuka i kamera su osrednji (posto sam pre njega imao E61, mogu samo da kazem da su tu negde), ali kao sto rekoh u prvom postu ove teme, bitan mi je samo CALL, SMS i GPS, a to radi najbrze sto moze (valjda?) :)

Ultimo, HTC Diamond nisam ni uzimao u obzir s obzirom da nije u cenovnom rangu koji sam trazio.
Ne sumnjam da ima mnogo vise opcija nego ovaj Asus ali te opcije ja nikada ne bi ni koristio. (ne igram se na telefonu, ne slikam telefonom, ne slusam muziku, ne gledam filmove na telefonu)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno