Šta je novo?

Treba mi specifican plugin za Firefox

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Da li postoji i gde mogu skinuti plugin za Firefox koji ce prilikom pristupa odredjenom site-u (za koji je potreban user i pass nalog) da 'izmeni' moj IP. Ovo je potrebno jer iako imam ispravan nalog, ipak ne mogu da pristupim site-u, tj. javlja da nemam prava. Verovatno je podeseno da se ne mozes logovati na site ako dolazis sa ovih prostora tj. Srbije. Pristupam preko dial-up veze. Ne pitajte me koji je site u pitanju da mi ne bi bez potrebe brisali tread. Radi se o oXnXoXj vrsti site-a. 🙂

Probao, ali konkretno za ovaj site za koji mi je bio potreban, plugin nije pomogao.

mixi, probao sam ali je poruka ista kao i preko http://www.anonym.to :

"Forbidden
You don't have permission to access /members/index.php on this server."

Da li si probao sa vise proxy servera ili samo jedan, imas ih dosta, biras samo anonimne ili po mogucnosti high anonymouse i port 80.

a jel si siguran da ti ne dozvoljava samo zbog ip-a

A sta bi drugo moglo biti? 🙂
Kada je sifra neispravna izbaci prozorce gde trazi da je ponovo upises, a kada ne izbaci onda znaci da je zbog toga sto je sifra ok ali je zabranjen pristup sa ove lokacije. To NIJE jedan od onih siteova koji cim im probas pristupiti sa pogresnim pass-om, automatski ti ne dozvoljava da udjes ni sa sledecim (koji je mozda ispravan). Znaci to nije taj tip site-a.

@lega99: ubacio sam 2-3 proxy-a koje mi je pronasao program "Proxy.Finder.v1.1"

Probaj Torpak, promeni ti IP adresu.

Hvala. Opis deluje ohrabrujuce. Posebno mi se svidja sto je to modifikovani Firefox (na koga sam se do sada skroz navikao) 🙂

a da li si pogledao cookies?? pregledaj u podesavanjima za FF, pa obrisi sve sto ima veze sa tim sajtom...

Jesam, pogledao sam. 🙂 Cak nisam brisao sve sto ima veze sa tim site-om, vec ceo cache, cookies i ostalo. Posto to nista nije resilo, vratio sam cak ghost image (gde sistem uopste nije imao nikakvog kontakta sa internetom) i opet isto. Blokira.

Mislim, sta reci sem JEBAJ GA 🙂

imash plugin za firefox koji se zove Switch proxy tools
Kod:
SwitchProxy lets you manage and switch between multiple proxy configurations
quickly and easily. You can also use it as an anonymizer to protect your
computer from prying eyes. NOTE: In Firefox you can use the toolbar
element to save space

preko proxy-ja uvek ostaju podaci na proxy-ju

ma ima brdo anyonimous proxy-a.... a sa ovim pluginom mozhe vrlo lako da ih menja...

ajde da ne otvaram novu temu.. Jel postoji neki plugin za FF za "paste i open" f-ju, ili kako se vec zove, koju poseduje Opera? Znaci, kada pasteujem link da ne trebam da pritisnem enter.. 🙂

Nazad
Vrh Dno