Šta je novo?

Treba mi servis...

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Poz ljudi,

problem je sledeci, p4 konfiguracija tj AMD neki stari, athlon xp2600, agp kartica, chief napajanje od 350W-e sad, izvadjeno je iz masine jedan ram modul, stavljeno u drugu masinu, kada je vraceno komp samo pisti do beskraja. Testirao sam ram modul, grafiku, sve radi u drugu masinu. Kada stavim ovaj konf koji ne daje sliku i pisti na drugi napajanje, ne pisti ali ni nedaje sliku. Dakle, grafika radi, memorija radi..
Gde mogu odneti u NS gde se ljudi razumeju u PC?? Poprilicno je hitno, nije moja masina. Ja mislim da je napajanje-ploca-procesor kombinacija uzrok kvara, jer kazem sa drugom napajanje kompjuter ne pisti ali ne daje sliku...

Ma bre ocisti prasinu cetkicom iz slota za memoriju (ali novom cetkicom) takodje i iz slota za grafiku i probaj

Proveri jesi li lepo ubacio memoriju, probaj da promeniš slot i na kraju ako opet pišti restartuj cmos.

Ok je to sve, sve je povereno nisam od juce a imam toliko prakse, nego ner azumem, zasto sa drugom napajanjom ne daje zvizdajuci zvuk a sa onom kojom je radila zvizda dok ne iskljucim....

Probaj za pocetak da mu resetujes bios, kao sto rece theemp 🙂

Nazad
Vrh Dno