Šta je novo?

Treba mi savet oko narucivanja preko interneta

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Treba mi knjiga (To kill a nation:the attack on Yugoslavia od Michael Parenti-ja ) koju ovde kod nas najverovatnije necu naci,tako da bi trebalo da narucim da mi stigne iz inostranstva.Posto nikad nisam narucivao,znaci nemam nimalo iskustva i ne znam kako to funkcionise bilo bi dobro da mi neko objasni.Koliko je to uopste pouzdano i sa kojih sajtova bi bilo najbolje da narucim?

P.S. Ako neko zna gde kod nas mogu da nadjem knjigu,jos bolje.

Nisam koristio e-ducan, ali ima i onih koji nisu zadovoljni njima. Ponesto o njima mozes procitati ne www.elitesecurity.org.yu u temi online kupovina.
Pre kupovine proveri da li doticna prodavnica salje u Srbiju, da li ima objavljenu i lako dostupnu svoju pravu postansku adresu, broj telefona i email adresu korisnickog servisa. Posalji im test poruku, pitaj da li salju u Srbiju. Brz i precizan odgovor obicno ukazuje na ozbiljnost.
Proveri ko im je posrednik za placanje - sto poznatiji to sigurniji.
Ukucaj u google njihovo ime, pa vidi sta ce da ti izadje, medju rezultatima obicno ima i zalbi korsnika.
Izaberi posiljku za koju se zahteva potpis primaoca - malo skuplje, ali sigurno oruzje protiv nasih postara.
Jos bolje je ako imaju svoj tracking servis pa ti nakon slanja daju tracking broj - uvek mozes da proveris gde je tvoja posiljka.

To bi otprilike bilo to, puno srece.

Imas tu knjigu na amazonu (amazon.com), nema potrebe da narucujes preko e-ducana jer ce te izaci mnogo skuplje nego da sam narucis. Imas mnogo threadova na temu narucivanja preko interneta, sve je objasnjeno pa prelistaj malo.

Ja mislim da ti je najbolje da okrenes fond za humanitarno pravo i pitas za tu knjigu ''Ubijanje nacije: Napad na Jugoslaviju'' ili pak na engleskom , oni sigurno imaju ili ce ti pomoci i reci gde da nabavis. Knjigu imaju 100%.
www.hlc.org.yu pa vidi tamo telefon

DaPimp je napisao(la):
Ja mislim da ti je najbolje da okrenes fond za humanitarno pravo i pitas za tu knjigu ''Ubijanje nacije: Napad na Jugoslaviju'' ili pak na engleskom , oni sigurno imaju ili ce ti pomoci i reci gde da nabavis. Knjigu imaju 100%.
www.hlc.org.yu pa vidi tamo telefon

Mala je verovatnoca da Natasa Kandic i drustvo vole tu knjigu...🙂

Razmislicu malo da li cu sam da narucim preko amazon-a ili da kazem bratu iz Kanade da naruci pa posalje kad neko bude dolazio.Nego,ja ne znam koliko uopste nasih elektronskih prodavnica postoji,preporucite par dobrih tacnije bilo koju za koju ste culi.

Dusan87 je napisao(la):
Razmislicu malo da li cu sam da narucim preko amazon-a ili da kazem bratu iz Kanade da naruci pa posalje kad neko bude dolazio.Nego,ja ne znam koliko uopste nasih elektronskih prodavnica postoji,preporucite par dobrih tacnije bilo koju za koju ste culi.

ako knjige nema kod nas slobodno naruchi preko amazona. Danas su mi stigle 2 knjige koje sam kupio pre tacno 15 dana. Platio sam 14$ shipping karticom i u poshti sam samo podigao paket. Amazon rules.

note: Za istu knjigu su mi trazili 3x vishe novca u jednom domacem izdavachkom preduzecu 😉

misterx je napisao(la):
ako knjige nema kod nas slobodno naruchi preko amazona. Danas su mi stigle 2 knjige koje sam kupio pre tacno 15 dana. Platio sam 14$ shipping karticom i u poshti sam samo podigao paket. Amazon rules.

note: Za istu knjigu su mi trazili 3x vishe novca u jednom domacem izdavachkom preduzecu 😉

Nema veze.Rekao sam bratu da nabavi.A,ajde mi ti malo pojasni kako se to narucuje i placa.Mislim mogu i ja da skontam,ali bolje ti da mi kazes kad si vec narucivao.

Nazad
Vrh Dno