Šta je novo?

treba mi sajt za privremeni upload videa.

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
pozdrav.

imam 4 video snimka snimana digitalcem i hoću da ih postavim na neki sajt ali da se ne registrujem.

kada postavim želim da pošaljem linkove jednoj novinskoj kući.

fajlovi su veličine:

1. oko 55 mega
2. oko 120 mega
3. oko 260 mega
4. oko 108 mega

možete li da mi preporučite neki sajt za video upload, pošto googlam neko vreme i svuda je i ograničen video (na preimer 200 mega) i/ili traži registraciju?

A zasto je problem da se registrujes?

Ne mogu više da popamtim koliko imam lozinki i naloga na raznoraznim sajtovima, mejlovima i forumima:d

Moraću sve iz početka...

Zasto bi pamtio? Svuda imas forgot pass opciju za resetovanje lozinke. Youtube nema limit u velicini fajla, samo u duzini. Na google photos mozes postaviti fajl bez obzira na duzinu do 15gb koliko se dobija uz free nalog. Fajlove krace od 10min ne racunaju u potrosnju.

Speedyshare.com recimo.. Poenta je da zip-ujes ili rar-ujes folder u kome se nalaze ti snimci i da mu stavis da ti radi split na vise fajlova od recimo 100MB Te fajlove uploadujes na speedshare, dobijes linkove i te linkove posaljes posle kome treba. Oni skinu i otpakuju te fajlove i imaju tvoje video snimke.
A ako mislis na neki sajt kao Youtube ili Vimeo mislim da tu bez registracije nema nista.

Hvala svima još jednom na brzim odgovorima...

wetransfer ako ti treba jednokratno slanje

@danijel00

hvala!

@peja

preko sajta koji si postavio uploadovao sam jedan po jedan fajl i kada sam i sam pokušao da skinem uredno se skida. Da li treba da me buni ovo što piše "Premium" Download?

Premium download samo dozvoljava korisniku premium naloga da skine brze fajl.

Tvoj Google drive? Mogu i da skidaju punom brzinom i anonimno je.

To nikada do sada nisam radio pa ako možeš da mi objasniš postupak?

Da li je dovoljno da idem samo na desni klik pa Share pa Email ili ima još neka caka?

I da li tako mogu da prebacujem i foldere ili samo fajlove?

(Mislio sam da će negde pisati tome kome stigne poruka ime mog Google Drive naloga)

A jel ima neki sajt da upnem svoj video ko na YouTube , sve zajedno sa playerom , da ga koristim onako interno na forumima . Naime , glupo mi je da screencapture vezan za neku diskusiju upnem i sherujem na YT .

Poslednja izmena:
Može, koristim ga i ja u tu svrhu.
Iritantno je što se mora čekati 40 minuta od trenutka kada je završen upload.
Ostala su ova, ali sve u svemu ok je i upotrebljiv za tu svrhu.

"500MB per week of storage space
1 HD video upload per week
The ability to upload up to 10 videos per day
The ability to create 1 Channel, 1 Group, and 3 Albums
The ability to download converted video files
Basic-yet-robust privacy controls
Basic embedding features
Mad street cred"

Dailymotion može da se koristi i preko Fejsbuk naloga, umesto njihove registracije.

40 minuta konvertovanja videa na Vimeo , za free korisnike :mad: Ako platiš nema čekanja , baš da im i ne platim :mad:
Kako stoje stvari sa dailymotion .?
Tinypic isto uma opciju uppa videa , al znam da su im na nekim forumima i slike blokirali
Ima li još neka sugestija : Video + player + odmah :)

Poslednja izmena:
Najbrže je npr. BillionUpload. Nema potrebe za registracijom, a pri skidanju nude "Download Or Watch".

Ja iguglah neki BillionUpload. com , neki pay host servis . Nigde ne vidim video sa playerom , ili sam na pogrešnom mestu ?

http://billionuploads.com/ Progutalo se "s" na kraju. Nema potrebe za nalogom ili plaćanjem, samo pošalji video. Na kraju aplouda dobiješ link. Kad otvoriš taj link, ima dugme "Download or Watch", klikneš i pored opcije za skidanje fajla, daje i video plejer. Na primer

Kod:
http://BillionUploads.com/88ozuzuwlbnl

http://billionuploads.com/ Progutalo se "s" na kraju. Nema potrebe za nalogom ili plaćanjem, samo pošalji video. Na kraju aplouda dobiješ link. Kad otvoriš taj link, ima dugme "Download or Watch", klikneš i pored opcije za skidanje fajla, daje i video plejer. Na primer

Kod:
http://BillionUploads.com/88ozuzuwlbnl

ESET prijavljuje gamad kad hocu da skinem ovaj klip tvoj recimo.

Vrh Dno