Šta je novo?

Treba mi program za evidenciju iznajmljivanja

Pioneerko

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2005
Poena
320
Malo je komplikovan naslov, ali evo da pokusam da objasnim. Drugar me je zamolio da pokusam da mu pronadjem adekvatan (i po moguctvu besplatan) program za njegov mini posao. U pitanju je iznajmljivanje konzole PS3. E sad, sta njemu treba:
- da moze da unese neke dogadjaje tipa da je izjamio soni tog i tog datuma toj i toj osobi po nekoj x ceni.
- da ima neki vid evidencije za igre, dzojstike i dodatne stvari koje kupuje
Dakle nista komplikovano, taj program treba samo da olaksa sve ovo i da se vodi neka evidencija tipa: ulaz - izlaz. To je do sad radio u Excelu, ali postalo je prebukirano i nepregledno.
Koliko sam video nije los ovaj Microsoft Office Accounting 2009, ali ima previse nepotrebnih stvari (za njega).

Poslednja izmena:
to je najbolje ako vec zaradjuje od tog posla, da mu neko uradi program za relativno male pare posto ocigledno nije nista komplikovano. tesko ce naci nesto sto mu potpno odgovara....

ukoliko je zainteresovan za izradu neka se javi na moj email koji cu tebi proslediti na PM.

pozdrav.

Poslednja izmena:
Pa tek je krenuo time da se bavi, pitanje je kakva zarada ce biti u svemu tome. U svakom slucaju reci cu mu, daj mi samo neku okvirnu cenu za tako nesto, ako nije problem.

Malo sam guglao i naleteo na QuickBooks, fin programcic, ali i dalje ima tonu stvari koje mu u sustini ne trebaju i samo otezavaju vodjenje evidencije.

Slusaj ako ne zelis da das pare uradi tri baze u access-u ili nekom istom besplatnom alatu. Napravi bazu koja ima tabelu korisnika i tabelu konzola i jednu tabelu sa podacima o iznamljivanu (tipa datum, novac, korisnik, i koja je konzola izdata)..... ako mu se to ne svidja odradicu mu ja za 20e programcic

Nazad
Vrh Dno