MassiveMojo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2013
- Poena
- 154
Student sam.Posedujem laptop (15,6) koji zadovoljava vecinu mojih potreba.Ali u zadnje vreme mi je potreban veci monitor zbog faxa(autocad),tako da sam poceo da gledam monitore.Kako u sobi imam prikljucak za TV odlucio sam da paznju usmerim na TV/Monitor Combo uredjaje(ili kako se vec zovu) velicina 24 do 26 inca.Pa bi onda HDMI kablom spojio laptop i Monitor.
Sad sam u dilemi.Isplati li se kupovati to.Kakav je kvalitet slike prilikom rada na istom(crtanja,gaminga i gledanja filmova).Mislim na LED HD Ready uredjeje.Imate li preporuke za neki poseban model.
Opet sa druge strane imam u opciji i klasicne TV LED uredjaje samo u Full HD.I njih bi mogao povezati HDMI kablom.Glavno pitanje je sad da li ima razlike u gaming i gledanju filmova izmedju ove dve opcije?Posto mi je odnos koriscenja 70% monitor i 30 % TV.
Ako ima neko strucan u ovom podruciju da mi preporuci nesto.
Unapred zahvalan.
Sad sam u dilemi.Isplati li se kupovati to.Kakav je kvalitet slike prilikom rada na istom(crtanja,gaminga i gledanja filmova).Mislim na LED HD Ready uredjeje.Imate li preporuke za neki poseban model.
Opet sa druge strane imam u opciji i klasicne TV LED uredjaje samo u Full HD.I njih bi mogao povezati HDMI kablom.Glavno pitanje je sad da li ima razlike u gaming i gledanju filmova izmedju ove dve opcije?Posto mi je odnos koriscenja 70% monitor i 30 % TV.
Ako ima neko strucan u ovom podruciju da mi preporuci nesto.
Unapred zahvalan.