Šta je novo?

treba mi pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme psymix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

psymix

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2012
Poena
151
Pozdrav svima, treba mi pomoc ja nisam znao gde da postavim ovu temu posto je specificna.

Moj PC spec su ove

AMD Phenom II X4 955 3.2GHz

4 GB RAM memorije

i imam ATI Radeon 4870 512 1x

Moj problem je sledeci, uzeo sam BF3 skoro ali imam problem s vremena na vreme mi secka i to me strasno iritira.
Pitao sam dosta ljudi sta bi moj problem trebalo da resi, neki kazu nova grafiska najmanje od 1gb plus jos 4gb ram memorije, a neki samo kazu dodaj samo 4gb ram memorije, i nece biti problema jel nema potrebe za boljom grafickom sem ako neces da uzimas nesto extra od 2gb ... sto je veoma skupo, a morao bih i napajanje da promenim.
Treba mi savet sta da radim.I da napajanje mi je neki kinez ..i to bih verovatno morao da promenim, ali gledam sve su po skupi, ima li neko kvalitetno napajanje a da nije preskupo.Meni je neki kinez... za sad radi ali samo cekam kad ce da rikne 🙁

Bio bih zahvalan na pomoci, hvala unapred

Poslednja izmena:
uzeo sam jos 4 gb ram memorije ali imam sledeci problem.Izgleda ucitava samo 4gb od 8gb ram memorije. Video sam da ne moze vise ni od 8gb da nece da ucita na win7 64bit valjda neki problem ili sta vec. Da ne znas sta bi mogao biti problem Marko ? ili neko drugi

strasno... zapravo je bio 32bit nisam ni provalio daleko bilo.Hvala na pomoci svima

Nazad
Vrh Dno