Šta je novo?

Treba mi ovakav program!

C-H-O-T-Y

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
Hocu da uzmem jednu pesmu i da sa nje skinem glas tj. govor.Znaci da ostane samo muzika u pesmi.E onda bi da ja preko mikrofona unesem govor tj. glas i stavim u pesmu.Na kraju kada sve bude gotovo,hocu da imam pesmu koja je sa mojim govorom,tj.reci pesme su moje.

Da li je ovako nesto moguce izvesti? Sa kojim programom? Gde se on moze skinuti i kako se koristi?

Pozz

nije moguce, koristi pretragu , vidi na ES-u zasto itd
ukratko, zasto nije moguce: frekvencije (a mozes vala i o tome da citas)

mozes jedino da napravis njesra, tj da narapvis nesto sto ne zadovoljava trazeno

mozes da nadjes muziku, tj insturmental i da ubacis govor
jos bolje, uzmi lepo karaoke 🙂

nema šanse to da uradiš....
skini lepo instrumental i baci preko nje nešto 🙂
ili skini akapelu ako ti trebaju reči 😉.....

Zar ima jos uvek ljudi koji misle da je to moguce odraditi !!!! Cudno !

nisam upucen pa ne bi trebalo da te cudi.

btw,posao treba obaviti bilo kako.znaci bilo kako odstaniti govor tj. glas i na kraju ubaciti moj,tj. ono sto ja snimim preko mikrofona...

Hocu da uzmem jednu pesmu i da sa nje skinem glas tj. govor.Znaci da ostane samo muzika u pesmi.E onda bi da ja preko mikrofona unesem govor tj. glas i stavim u pesmu.Na kraju kada sve bude gotovo,hocu da imam pesmu koja je sa mojim govorom,tj.reci pesme su moje.

Da li je ovako nesto moguce izvesti? Sa kojim programom? Gde se on moze skinuti i kako se koristi?

Pozz

To je neizvodljivo.

Apsolutno neizvodljivo.

Javio li se Kvisko od onda, za 5-6 dana? 😀

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Otisao covjek da izucava tajnu rusku tehnologiju za izolovanje glasa iz zvucnih fajlova 😀

Pozz

imspossible.. i naravno, nikad nece ni biti izvodljivo 🙂

Nije. :-devil-: Što je još gore nema ga po forumu nigde. Barem ne pod imenom Kvisko. 😉

Hehehe... mozda otisao u tajne ruske laboratorije, da proba sa tehnikom koju "samo Rusi imaju" :-devil-:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Mi se zezamo, ali Rusi su zakon :bottle:

Poslednja izmena:
moj predlog... midi je sr..e ... ali postoje Hubovi.. legalni... gde bendovi kace instrumentale.. znaci bendovi koji rade obrade... sve je uglavnom u lossless formatu (flac, shn..) i uglavnom dobro zvuci... ima za vecinu popularnih pesama.. domacih nema... da ne reklamiram.. pogledaj public listu hubova.. ili googluj.. lakse je kada znas sta da trazis 🙂

Gde... Objasni kako.

Gde... Objasni kako.

ako se ovo odnosi.. skini DC++, e imas listu public hubova...
ja recimo znam za Pink Floyd stavri imas hub IN FLOYD WE TRUST
onda za Nirvanu imas KOBAYYYN DIDNT
ima i nekih mesanih... pogleda.. search.. svaki ozbiljniji hub ima i sajt pa mozes i da proguglas... tipa 'lepa brena hub' 🙂 😉

I need domaci rep... Prvenstveno.

Nazad
Vrh Dno