Šta je novo?

Treba mi neki "spy" program

• Začetnik teme Začetnik teme irac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
pozdrav, treba mi jedan programcic koji moze da se instalira i da se sam startuje prilikom dizanja Win XP a da ne moze da se detektuje da radi (bar da se ne vidi dole kod sata itd, i da podatke koji se kucaju salje na meil koji mu odredim.

Nemojte da me pitate zasto mi treba jer mi je stvar veoma hitna,

Hvala onima sto me razumeju

Spy Agent,Spector Pro, Pro Bot, SpyAnywhere,Real Spy Monitor,ActMon, Activity Monitor...

Preljuba je ludilo..... Bolje kupi utoku, jednostavnije je :-devil-:

hvala

Ma kakva preljuba, ko to moze da spreci zar ne??

irac je napisao(la):
pozdrav, treba mi jedan programcic koji moze da se instalira i da se sam startuje prilikom dizanja Win XP a da ne moze da se detektuje da radi (bar da se ne vidi dole kod sata itd, i da podatke koji se kucaju salje na meil koji mu odredim.

Nemojte da me pitate zasto mi treba jer mi je stvar veoma hitna,

Hvala onima sto me razumeju

"007 Spy Software" na

http://www.e-spy-software.com/download.htm

" 007 Spy Software is the most cost-effective while powerful monitoring software which allows you to secretly track computer user's activity and automatically deliver logs to you via Email or FTP at set intervals, including keystrokes, emails, online chat, files operation, Web site visited, and take snapshot of the entire desktop like a surveillance camera. Features include start and stop scheduling, logs remote delivery, stealth mode, user filter, password protection, suspend on idle, HTML report, logs sorting and searching, and much, much more."

Poslednja izmena:
Visente je napisao(la):
"007 Spy Software" na

http://www.e-spy-software.com/download.htm

" 007 Spy Software is the most cost-effective while powerful monitoring software which allows you to secretly track computer user's activity and automatically deliver logs to you via Email or FTP at set intervals, including keystrokes, emails, online chat, files operation, Web site visited, and take snapshot of the entire desktop like a surveillance camera. Features include start and stop scheduling, logs remote delivery, stealth mode, user filter, password protection, suspend on idle, HTML report, logs sorting and searching, and much, much more."

Odlicna stvar - preporuka.

Kada sam bio na jednom kongresu studenata koji je bio u jednoj bivsoj sovjetskoj Republici, a posto su oni beda i imali su samo 2 kompa na nekih 80 ljudi, ja lepo ubacim jedan takav programcic. Koji mi je posle pomogao u "postizanju golova" (saznas pre svih koja hoće, a koja se dopisuje sa deckom i kune mu se na vernost)

E to su bili dani 🙂

Ali pre par dana me stiglo prokletstvo tog Spywear_a!

Kupio sam prsten , kupio sam pushku
jedno od ta dva bacicu u reku............
🙂

Visente je napisao(la):
Odakle te 1.67, .68, .69, verzije - pa aktuelna je 3.4 ?

mala greska... ovo se odnosi za xpcspy a 007 sam skidao takodje 3 razlicite verzije i nista

Nazad
Vrh Dno