Šta je novo?

Treba mi hitno savet!!!!!!

Ventilatoru i nije cilj da direktno hladi procesor vec da hladi heatsink ("rebra") tako da mislim da shto se toga tiche nema potrebe da brinesh. Ranije dok sam se ja neshto malko tripovao secam se da su se na nekim coolerima dobijala poboljshanja okretanjem ventilatora naopako (da "izvlachi" vazduh) pa i o tome razmisli ;) Obavezno prochitaj neke testove i na netu (nisam bash skorije chitao iste) pa vidi kakav je u odnosu na druge coolere i da li se isplati ;) I to shto je najskuplji da znash da nishta ne mora da znachi. Ranije si imao SpireFridgeRock koji je bio bolji i tishi od znatno skupljih coolera!

nije mi bas jasno ono "Proizvodjaci su napisali da je jos uvek patent pa se i zato plasim"??!!
Pa sve sto se napravi novo, patentira se i (p)ostane patent. To se vise ne menja.

Da li si uzimao u obzir Cooler Master Ultra Vortex? On je u Imtelu pre oko 3meseca bio oko 2300dinara. Ja sam sa njim uradio extra OC.

CRNI89 je napisao(la):
Da li si uzimao u obzir Cooler Master Ultra Vortex? On je u Imtelu pre oko 3meseca bio oko 2300dinara. Ja sam sa njim uradio extra OC.
Me too ;) Stvarno dobar cooler

Monah 0007 je napisao(la):
Hocu da kupim novi cooler masterov cooler ali ne znam kakav je zato sto mu ventilator ne duva u proocesor vec pod 90 stepeni. Evo adrese http://www.coolermaster.com/index.p...l=RR-UNH-P0U1&other_title=RR-UNH-P0U1Hyper 6+ Proizvodjaci su napisali da je jos uvek patent pa se i zato plasim, ali on je najskuplji u imtelu. Sta kazete!!!
Ja ne vidim u cemu je ovde problem. Ovo je u sustini Hyper 6 za LGA775 podnozje... pa, i ime mu to kaze - Hyper 6 +.
A ako Hyper 6 moze da radi bez problema "sa ventilatorom koji duva pod uglom od 90 stepeni", i to kao dokazano odlican cooler... zasto ne bi i ovaj?

Nazad
Vrh Dno