Šta je novo?

Treba mi Freelancer Savegame

Sava_ks

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2002
Poena
604
Dosao sam do trece misije kada treba da se sibam sa ona 3 broda iz rajne(posle pracenja transporta do one baze u magli). E sada, umesto da se oni sibaju samnom oni nista ne rade, neutralni su, i kada krenem da ih sibam ono ispadne MISSION FAILED (sibas neut. brodove) Negde sam procitao da kada to nece, (jer se javljao ovaj problem i drugima) onda da uzmem da udaram brodove do besvesti (kao bilijar) jer se meni tada ne gubi health a njima da... i tako cu kao da prodjem (ali sada je fora sto stit tu i tamo brzo ode, ali health ide sporooooo) Treba mi 2-3 sata da ih samo izudaram, pa opet bice pitanje da li cu da predjem misiju.
Probao sam reinstal, razne loadove, da ih preskocim.... Patcheva nema... Cheatova nema...
Puko sam
Jedino kada bi neko bio ljubazan da mi posalje savegame pa da lepo to predjem pa da nastavim da se lepo igram.
E da, nemojte da mi saljete svi na mail. Ko priv vidi ovo neka odgovori na forumu da ce da mi posalje, a ostali neka ne salju bar neko vreme... Da me ne saceka u sanducetu 10 poruka.
Ajde pomozite plzzzzzzzzzzzzz

Hvala unapred!!!

Sava, [email protected]

e ipak ovo ide mnogo mnogooo napred....
ako ti nije frka loaduj igru na samom kraju trece misije (verovatno vec imas takav save) pa snimi kao neki poseban save (krsti ga drugacije). Pa onda vidi koji je to save u direktorijumu sa saveovima po vremenu kada je snimljen fajl (u Win Commaderu ces to lako izvesti). Pa taj fajl uploaduj. Hvala ti puno puno unapred...

Sava

Evo ti pocetak cetvrte misije

Pozdrav:wave;

Ili kraj trece, treba samo da odletis do Manhattan-a.

Pozdrav

P.S.

Nemas bas puno kesa pa se tu sam snadji.... Inace brod je o.k.

Ne vidim na prvi pogled, GDE su SavedGames?

septimus je napisao(la):
Ne vidim na prvi pogled, GDE su SavedGames?

Ja sam ih nasao sa Total commander-om. Oblik *.fl

My Documents\My Games\Freelancer\Accts\SinglePlayer

:wave;

Sava_ks je napisao(la):
Dosao sam do trece misije kada treba da se sibam sa ona 3 broda iz rajne(posle pracenja transporta do one baze u magli). E sada, umesto da se oni sibaju samnom oni nista ne rade, neutralni su, i kada krenem da ih sibam ono ispadne MISSION FAILED (sibas neut. brodove) Negde sam procitao da kada to nece, (jer se javljao ovaj problem i drugima) onda da uzmem da udaram brodove do besvesti (kao bilijar) jer se meni tada ne gubi health a njima da... i tako cu kao da prodjem (ali sada je fora sto stit tu i tamo brzo ode, ali health ide sporooooo) Treba mi 2-3 sata da ih samo izudaram, pa opet bice pitanje da li cu da predjem misiju.
Probao sam reinstal, razne loadove, da ih preskocim.... Patcheva nema... Cheatova nema...
Puko sam
Jedino kada bi neko bio ljubazan da mi posalje savegame pa da lepo to predjem pa da nastavim da se lepo igram.
E da, nemojte da mi saljete svi na mail. Ko priv vidi ovo neka odgovori na forumu da ce da mi posalje, a ostali neka ne salju bar neko vreme... Da me ne saceka u sanducetu 10 poruka.
Ajde pomozite plzzzzzzzzzzzzz

Hvala unapred!!!

Sava, [email protected]

Evo resenja za sve kojima se ovo desi ... barem onako kako sam ja resio doticni problem:
kad dobijete waypoint u cijem pravcu trebate da idete , ne krenete direktno u tom pravcu nego vise manje pod uglom od 90 stepeni, na istoj razdaljini gde se pojavljuju normalno ce se pojaviti 3 rheinland broda i zapocece fajt....
znaci poenta je samo krenuti vise manje u luku ka planeti a ne nakracim putem
:D
javite jel pomoglo :D :D

Vala sada sam presao ihihiii da bi se vratio da vidim da li taj sistem radi... Samo daj boze da ne zaglavi opet negde onako sugavo, vec me jednom strecnulo....

Da li sam to samo ja ili je svima malo igra spora?
Starlancer je manje vise brzi, a ovde se kilavi.... Dok odes sa jednog dela galaxije u drugu (npr. kada idem po Juni) prodje komotno 10 min.... Kada se bez onih transporta i portala sve otegne... za 15 K pesice mi prodje 2-4 min, smorim se ne daj boze... A onda kada me davi da idem iz sistema u sistem, po 10 min samo blejim u pink cetvorougao koji odbrojava polako polako polako...

Sava_ks je napisao(la):
Vala sada sam presao ihihiii da bi se vratio da vidim da li taj sistem radi... Samo daj boze da ne zaglavi opet negde onako sugavo, vec me jednom strecnulo....

Da li sam to samo ja ili je svima malo igra spora?
Starlancer je manje vise brzi, a ovde se kilavi.... Dok odes sa jednog dela galaxije u drugu (npr. kada idem po Juni) prodje komotno 10 min.... Kada se bez onih transporta i portala sve otegne... za 15 K pesice mi prodje 2-4 min, smorim se ne daj boze... A onda kada me davi da idem iz sistema u sistem, po 10 min samo blejim u pink cetvorougao koji odbrojava polako polako polako...

A pogotovo me nervira kada idem kroz trade liniju, pa odjednom se pojave gamad koja oce nevolje...:cuss: I onda jos dok njih porokam, smorim se i upalim Neverwinter... ;)

nIce Cream je napisao(la):
A pogotovo me nervira kada idem kroz trade liniju, pa odjednom se pojave gamad koja oce nevolje...:cuss: I onda jos dok njih porokam, smorim se i upalim Neverwinter... ;)

Ajde molim te reci mi dokle si stigao, koji level koji brod itd....

Pozdravcheers

P.S. JA sam je zavrsio ali nikako da nadjem neki malo bolji brod (level 10)

Santa je napisao(la):
Ajde molim te reci mi dokle si stigao, koji level koji brod itd....

Pozdravcheers

P.S. JA sam je zavrsio ali nikako da nadjem neki malo bolji brod (level 10)

Level 18, brod Baracuda.

Prestao sam da igram pre 3 nedelje, kada sam nabavio Neverwinter Nights... Kad to predjem onda cu nastaviti freelancera...

Level 34, brod TITAN, gomila oruzja 10 level-a, od cega je najjaci neki NOMAD energy blaster, uopste ne trosi energiju? Oko 1,5 miliona kredita i smorio sam se vise..... Jel' ima jos nesto zanimljivo dalje?

Santa je napisao(la):
Jel' ima jos nesto zanimljivo dalje?

Ovi iz Microsoft-a nisu normalni. Ladno sam sleteo na planetu majmuna????????:beat:

Ali niti mogu da trgujem s' njima niti ista drugo, a sto je najcrnje, pozdrav ide otprilike ovako:

Monkey: I've seen you before.... You're Trent, aren't you?
Trent: Yes, got anything for me?
Monkey: No, nothing special goes on round here. Come back later.

Jel' bio neko tu?

Cini mi se da je u pitanju Omicron Theta, pa tu imas unknown jump hole, koji te vodi kod nomada i majmuna...

Ipak je u pitanju Omicron Gamma.

Pa da li je moguce da jos samo ja igram ovu igru?:confused:

A sto je najcrnje potujem samom sebi.... :beat: :beat: :beat:

Santa je napisao(la):
Ipak je u pitanju Omicron Gamma.

Pa da li je moguce da jos samo ja igram ovu igru?:confused:

A sto je najcrnje potujem samom sebi.... :beat: :beat: :beat:

Pa sta da se radi... Svi su shvatili da je igra smor....
Pre ili kasnije shvatis da se sve zasniva na "idi tamo i pobi ove ili ovog"... sto je izuzetno monotono i dosadno...

Pozd.

Ma sve to stoji.... ali ipak, nekako me podseca na moju prvu ljubav: Elite

Sta znam, bas bih voleo da se javi jos neki nostalgicar koji je presao ovo sve pa da uporedimo iskustva.

Ja nisam igrao elite, ali jesam starlancer dosta... Pa onda mogu da uporedim ta dva. Sa obzirom da sam sada tek 6. misija na FL onda mozda negde pogresim u konstantaciji... Ali SL je nekako mnogo brzi i dinamicniji i dramaticniji nego ovo. U SL non stop akcija, nema pauza od po 5 min... Kidaju se veliki brodovi, torpeda (koja sam mrzeo strasno) ali imalo je bre dinamiku. A u FL druga prica. Jeste bolja grafika i sve to ali mi ode bezveze vreme, od sat vremena igranja FL ustvari igram 10 min, ostalo ode na putovanja... Da pusim, ladno bi mogao da zapalim cigaru na svakom putaovanju, daj je popusim, lepo popijem i kafu, pa malo da se sibam sa brodovima, pa mogu cak i da rucam, *****m, istusiram se dok brod ode na predvidjeno mesto... Jedino smao moram da pazim da me oni krelci ne prekinu u sred putovanja... U SL je bilo sibajne non stop, prosto mi je bilo zao kada je dosao kraj... Ovde jeste svaka cast programerima, ali gnjavi sve ono dosta. Jeste i da je svemir lepsi, i grafika, i oruzja i RPG elementi ali SL ima akciju adrenalin stalno raste... Ovde ladno mi dolaze po 4 broda i lepo izsibam jedan po jedan, na slican nacin i jedva da me malo uzbude... U SL kada treba da poskidam 20 torpeda prosto mi se digne kosa na glavi i sibaj...
Da su malo vise ukombinovali SL i FL, neka sredina onda bi ovo bilo igra milenijuma... Ovako druga prica....

Sava_ks je napisao(la):
Ja nisam igrao elite, ali jesam starlancer dosta... Pa onda mogu da uporedim ta dva. Sa obzirom da sam sada tek 6. misija na FL onda mozda negde pogresim u konstantaciji... Ali SL je nekako mnogo brzi i dinamicniji i dramaticniji nego ovo. U SL non stop akcija, nema pauza od po 5 min... Kidaju se veliki brodovi, torpeda (koja sam mrzeo strasno) ali imalo je bre dinamiku. A u FL druga prica. Jeste bolja grafika i sve to ali mi ode bezveze vreme, od sat vremena igranja FL ustvari igram 10 min, ostalo ode na putovanja... Da pusim, ladno bi mogao da zapalim cigaru na svakom putaovanju, daj je popusim, lepo popijem i kafu, pa malo da se sibam sa brodovima, pa mogu cak i da rucam, *****m, istusiram se dok brod ode na predvidjeno mesto... Jedino smao moram da pazim da me oni krelci ne prekinu u sred putovanja... U SL je bilo sibajne non stop, prosto mi je bilo zao kada je dosao kraj... Ovde jeste svaka cast programerima, ali gnjavi sve ono dosta. Jeste i da je svemir lepsi, i grafika, i oruzja i RPG elementi ali SL ima akciju adrenalin stalno raste... Ovde ladno mi dolaze po 4 broda i lepo izsibam jedan po jedan, na slican nacin i jedva da me malo uzbude... U SL kada treba da poskidam 20 torpeda prosto mi se digne kosa na glavi i sibaj...
Da su malo vise ukombinovali SL i FL, neka sredina onda bi ovo bilo igra milenijuma... Ovako druga prica....

Kad budes stigao pred zadnje tri misije, odigraces ih u jednom dahu... ali se potrudi da pre toga ustekas lepu kolicinu cash-a, da ti se ne bi desilo kao meni: pred zadnju misiju sam morao da prodam turet i jedan top da bi mogao da kupim shield batteries i nanobot-ove. :D

kako da pobedin u trci stalno me presisa frajer,posalji te mi save game

mcctoma je napisao(la):
kako da pobedin u trci stalno me presisa frajer,posalji te mi save game

Probaj sa Shift+W i obavezno prebaci na pogled u prvom licu (ctrl+v).... Mozes da ga dobijes i iz drugog puta i nemoj ni slucajno da izbacujes mamce kad na kraju ovi njegovi pocnu da te gadjaju raketama... samo vozi.... Ako ne budes uspeo javi se da ti sibnem Save game...

Pozdrav

:wave;

Izvini a gde si nasao tog titana i te class 10 *******cije... ja sam najvise video onog Falcona kod nemaca, ali mi se stileto nekako vise svideo pa njega ganjam...

Wakizashi je napisao(la):
Izvini a gde si nasao tog titana i te class 10 *******cije... ja sam najvise video onog Falcona kod nemaca, ali mi se stileto nekako vise svideo pa njega ganjam...

Borderworlds, ne znam tacno koji sistem, Omega nesto, nisam siguran, ali moras da budes dobar sa Corsair-ima da bi mogao da ga kupis. Inace posle odes u Omicron Gamma, i tu imas unknown jump hole i gomilu razvaljenih brodova, pa pokupis nesto oruzja sa njih a nesto sa nomadskih brodova koji tu cuvaju jump hole. A sto se tice ostalih oruzja levela 10 (diamondback, jade,....) imas ih u raznim sistemima na olupinama. A u te omega sisteme se i prelazi od nemaca, ali tu ti vise ne postoje trade lanes, nego lepo upalis cruise pa vozi po celom sistemu dok ne nadjes jump hole. Good luck, you're going to need it.:beat: :beat:

Ako hoces okacicu cu Save pa se smarajte vi malo.... Kako su samo uspeli da upropaste tako dobru igru.....:cuss:

I ja sam se isto tu zaglavio.Nemogu nikako da predjem taj fazon sa ta tri glupa broda.Probao sam i fazon od 90stepeni
ali nikako ajde molim vas posaji te mi save koji dolazi omah posle te misije

e radi hvala
sorry sto se nisam javio

Vrh Dno