Dosao sam do trece misije kada treba da se sibam sa ona 3 broda iz rajne(posle pracenja transporta do one baze u magli). E sada, umesto da se oni sibaju samnom oni nista ne rade, neutralni su, i kada krenem da ih sibam ono ispadne MISSION FAILED (sibas neut. brodove) Negde sam procitao da kada to nece, (jer se javljao ovaj problem i drugima) onda da uzmem da udaram brodove do besvesti (kao bilijar) jer se meni tada ne gubi health a njima da... i tako cu kao da prodjem (ali sada je fora sto stit tu i tamo brzo ode, ali health ide sporooooo) Treba mi 2-3 sata da ih samo izudaram, pa opet bice pitanje da li cu da predjem misiju.
Probao sam reinstal, razne loadove, da ih preskocim.... Patcheva nema... Cheatova nema...
Puko sam
Jedino kada bi neko bio ljubazan da mi posalje savegame pa da lepo to predjem pa da nastavim da se lepo igram.
E da, nemojte da mi saljete svi na mail. Ko priv vidi ovo neka odgovori na forumu da ce da mi posalje, a ostali neka ne salju bar neko vreme... Da me ne saceka u sanducetu 10 poruka.
Ajde pomozite plzzzzzzzzzzzzz
Hvala unapred!!!
Sava, [email protected]
Probao sam reinstal, razne loadove, da ih preskocim.... Patcheva nema... Cheatova nema...
Puko sam
Jedino kada bi neko bio ljubazan da mi posalje savegame pa da lepo to predjem pa da nastavim da se lepo igram.
E da, nemojte da mi saljete svi na mail. Ko priv vidi ovo neka odgovori na forumu da ce da mi posalje, a ostali neka ne salju bar neko vreme... Da me ne saceka u sanducetu 10 poruka.
Ajde pomozite plzzzzzzzzzzzzz
Hvala unapred!!!
Sava, [email protected]