Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba mi neki lap za brata. Cena jeste veoma bitan faktor ali je ipak uslov da bude NOV (treba i rachun). Sluzice smao za najosnovnije potrebe: filmovi, muzika, net, office. Nisam bash u fazonu da uzmem Gericom jer ipak treba to da shljaka ok. Preporuke?
Sljakace Gericom ko i svi ostali i to ne sumnjaj. U tom cenovnom rangu nema neke preterane razlike u kvalitetu izmedju proizvodjaca. Uostalom, za potrebe koje si naveo Gericom ce ti dati najbolji odnos performansi za ulozen novac. Za nesto vise novca uzmi Asus - prodaju se bez operativnog sistema tako da ces ustedeti na tome.
Takodje dajem glas za ASUS,ali ne A2500H nego za A4000 modele.Oni su bolji,plastika je kvalitetnije odradjena nego na A2000 modelima,imaju bolje ekrane a cene se krecu od 850-970e.
Imamo par komada u ponudi....a najbolji ti je npr. A4B00D(Sampron3000+,256MB,ATI 9200,40GB,15.4 TFT...) koji kosta nesto vise od 920e!
pozdrav
Acer TravelMate 2300 (15 TFT, Intel® Celeron® M 340 (1,5GHz/512kb/400) 15"XGA, 256MB, 40GB, DVD-CDRW, 4-cell battery Microsoft® Windows® XP Home US)
Ja mislim da je ova masina ok. U Dual Computers-u (www.dualc.co.yu) cena ti je oko 780eura sa obracunatim PDV-om
To me najvise i buni, na nekoliko mesta sam procitao da je VIA PN800 u pitanju,a sa druge strane na par mesta koja sam nazvao prodavci su mi se kleli da je u pitanju i855?!?!