Pa odokativno 😀ZoNi je napisao(la):2 puta? kako si odredio to? 😉
Probao sam Sygate Personal Firewall 5.1 Pro i nije me bas odusevio (najvise zbog resursa i povremenih zaglupljivanja iz cistog mira), mada moram priznati da nije los.Dabar je napisao(la):Kad sam već ovde da priupitam: da li je neko imao posla sa Sygate Personal Firewall (Pro)? U nekim časopisima ga stavljaju među bolje, a ovde se uglavnom vrte 2-3 uobičajena.
Probaj 5.5, onu koju si ti objavio 😀 .Ja koristim već duže vreme i nema nikakvog zaglupljivanja. Čini mi se da odlično radi.Crni je napisao(la):Probao sam Sygate Personal Firewall 5.1 Pro i nije me bas odusevio (najvise zbog resursa i povremenih zaglupljivanja iz cistog mira), mada moram priznati da nije los.
Bilo je vec reci da se ne treba preterano uzdati u grc.com sto se provere bezbednosti tice 😉sivan je napisao(la):https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 ovo je dobar site za proveru portova.
Ok, ali ipak moze da posluzi pri nekoj "gruboj" proveri FWa, znaci pokativao mi jeke razlike u razlicitim situacijama.Bilo je vec reci da se ne treba preterano uzdati u grc.com sto se provere bezbednosti tice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari