Šta je novo?

treba mi anti pop-up program

• Začetnik teme Začetnik teme ctebah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
odnosno neko fino programce koje ce da spreci javljanje pop-up prozora prilikom krstarenja net-om!

poz!

Za krstarenje koristim MyIE2 koji u sebi ima opciju Auto Popup Filter (ukljucena je po difault-u). On mi radi odlican posao!

ctebah je napisao(la):
odnosno neko fino programce koje ce da spreci javljanje pop-up prozora prilikom krstarenja net-om!

poz!

Ne mogi ni ja da izdržima a da ne dam glas za MyIE. Temeljno i jednostavno će ti rešiti taj problem, a i mnoge druge u vezi sa krstarenjem netom ako se malo potrudiš da naučuš šta sve može.

Koristi Operu, brze radi i ima kontrolu pop up-a 😀

Koristi Operu, brze radi i ima kontrolu pop up-a 😀

Ako koristiš IE probaj Avant Browser. Program koji je u osnovi IE (ugrađuje se u njega), ali po izgledu i načinu rada liči na Operu. Ima lepih mogućnosti, a između ostalog, ima ugrađenu blokadu Pop-Up prozora koja savršeno odrađuje posao. Ako ti se ne svidi lako ga deinstaliraš. Ja ga već duže koristim kao osnovni pretraživač i toplo ga preporučujem svima bar da ga probaju. Stabilan, mali, besplatan. Imaš ga na /www.avantbrowser.com/.

hvala svima sve cu da ih skinem pa cu da vidim koji mi najvise odgovara!

Opera ili ako vise volis IE masineriju onda MyIE2 ili AvantBrowser, a ako ipak zelis cist IE onda probaj Zero PopUp 4.0.
Bilo koja od tih varijanti ce ti odraditi posao.

Nazad
Vrh Dno