Šta je novo?

Treba li vam Barton 2500+ Mobile???

Treba li vam Barton 2500+ Mobile

• Da

Glasovi: 55 57.3%
  • Ne

Glasovi: 30 31.3%
  • Ne znam

Glasovi: 11 11.5%

• Ukupno glasača
    96
  • Anketa je zatvorena .
Ljudi opet ponavljam , ako ih budete nabavljali kazite mjesec dana prije kako bi znali, jer ja moram da prodam ovaj moj CPU a kakvo je vrijeme kod nas trenutno teskoo cu ga prodati za nekoliko dana ...mislim da me shvacate sta hocu da kazem ;)
Pozdrav... :wave:

Blago sam razocaran rezultatima ankete, a bogami i "zeljama" nekih clanova foruma. Kao uzecu ja ali da bude KOMAD! Pa to nema nigde, mislim mogu se od jedno 50 kom selektovati 4-5 komada, ali ovde bi svi izgleda KOMAD! Strasno! Sta ces valjda smo takav narod, prosto da ne verujes da se toliko razlikujemo od najblizih suseda... :trust:

Pa najbolje bi bilo da se prijavilo nas 50-tak koji bi kupili bar po 5 procesora.
Mislim da je interesovanje sasvim dobro, pomisli samo na br. ljudi koji bi to uzeli a nisu se javili u ovom postu, kao i onih koji bi poslusali savet svog "iskusnijeg" prijatelja i kupili isti procesor kao i on. Sto se tice ostvarivih brz. procesora, ja licno bio bih zadovoljan kada bi mi radio i na 2.3Ghz uz minimalno podizanje napona tj. da mi temperatura ne probija 40C sa obicnim kulerom, sve preko smatrao bi poklonom.
Jos jednom ako imas koji za prodaju i ako je cena realna, javi se.
P.S.
Jos bi zgodnije bilo, ako vec mozes da ih nabavis, da napises nesto tipa, za 10 dana imacu 10 mobil barton procesora po toj ceni. Ostavis rok od 5 dana da se prijavi ko hoce i ako se budu prijavili njih 10-ak ti nama procesore mi tebi pare. Prodaj ih sve ne testirane, pa kako kome.

Poslednja izmena:
Mana je napisao(la):
Prodaj ih sve ne testirane, pa kako kome.

Pa "dodirnuo" si temu. Ja bih mozda uzeo 10 komada, izabrao 1 ili 2 a ostali ce vec otici u neke "nesampionske" masine. Ali kako da prihvatim "rizik" da od tih 50 - 100 komada na trziste nisu izasli "iscedjeni" probrani i losiji primerci?
To je problem za trgovce kad prodaju na forumu. :)

Mana je napisao(la):
P.S.
Jos bi zgodnije bilo, ako vec mozes da ih nabavis, da napises nesto tipa, za 10 dana imacu 10 mobil barton procesora po toj ceni. Ostavis rok od 5 dana da se prijavi ko hoce i ako se budu prijavili njih 10-ak ti nama procesore mi tebi pare. Prodaj ih sve ne testirane, pa kako kome.
E upravo to i pokusavam da objasnim, kad bi to napravili bilo bi mnogo dobro ;)
Samo kazite mjesec dana unaprijed kad ce biti tura da znamo...

Pa kolika je uopste razlika u ceni izmedju mobilnog i obicnog bartona? I kolika bi bila razlika u nabavnim cenama?

M3 je napisao(la):
E upravo to i pokusavam da objasnim, kad bi to napravili bilo bi mnogo dobro ;)
Samo kazite mjesec dana unaprijed kad ce biti tura da znamo...
Hmmmm, pa upravo zbog sve ove price u ovom thread-u, i zbog cekanja "primerka", ne verujem da ce uopste i biti narucivanja ture...

Nego, evo vam ovako: ja cu da prodajem moj 2600+ za koji dan (ti, M3, znas koji je to). Odlican je primerak, ubedljivo najbolji od svih mobilnih koji su stizali kod nas (i prolazili mi kroz ruke)... ali trebaju mi pare, i to hitno.
Cisto da se zna, nemoj da mi niko salje PM-ove za njega... kad se budem resio (jos se lomim, dal' da prodajem njega ili TBred), videcete na oglasima, a bice i cena (koja nije mala).

Pa cemo onda da vidimo koliko vas ima zainteresovanih za mobilne... i to EXTRA primerke ;)

Biće dvoje - troje, ostali će da kukaju "kako tako skupo kad za 65€ ima 2500+".
Pazi šta ti kažem ;)

I ja sam glasao ne..... sta ce mi?.... Imam Athlon 64 :p

CAR je napisao(la):
...ali trebaju mi pare, i to hitno.
Cisto da se zna, nemoj da mi niko salje PM-ove za njega...

Kakav si ti lik...
Radish ispitivanje istinitosti rezultata ankete?

jox je napisao(la):
Kakav si ti lik...
Radish ispitivanje istinitosti rezultata ankete?
To cemo da vidimo kada budem postavio oglas.

2car: znaci nista od prodaje tog 2600+?

??!!

HE HE naravno da zavisi i od cene a i od toga dali ce neko da donese gomilu
razgrabi extra za sebe pa nama proda ono stho ostane ?? :smoke:
Ali sam u principa ZA

ja sam glasao za NE, stignu primerci, probaju se, dobri odu drugarima i prijateljima "preko veze" , a ostali nisu nista bolji, ili su malo bolji od "obicnih" otkljucanih XP-ova.
Drugar moj je kupio preko foruma XP-M i radi mu za niansu bolje od starog proca, a kosta ga 50e vise, nece preko 2.4 stabilno sa vazduhom...sto bi kupovao tako nesto ?! Vise se isplati uzeti sa e-bay-a ili newegg-a ili uzeti neki xp1700 od nekog ko je kupio A64...
moje misljenje samo....zao mi je ako se nekom ne svidja :)

Ja rekoh ne i (za sada) preživeh. Ali bih rado rešio problem nekoga od ovih što rekše "DA" pa će imati višak prostog 2500, koji ne mora da bude šampion, ali mora da bude postojan kano klisurina! Oće reći da mu nije duša isceđena, i da meni, ne-sprinterskom tipu, služi bar još godinicu - dve.
Djordje

Evo i ja sam glasao NE, i još sam živ. Ali ću rado pomoći nekom od srećnika da se za normalnu cenu otarasi prostog 2500, koji što se mene tiče ne mora da bude nikakav đavo sa Tasmanije ni Karl Luis, ali mora da bude postojan kano klisurina, što bi se reklo u jednom starom hitu, i da me služi verno i stabilno bar još godinicu - dve.

Ljudi, izvinjavam se što sam se dva puta javio, ali mi se učinilo da prvi post nije otišao. Uzgred, mogu li postovi da se brišu?

Da se izvinem, nemo da se ljutiš, bre! (Ovo računaš ko četvrti put?)

Pa naravno da svi koji vec imaju nesto dobro hoce "primerak" kao i ja. Moj stari Barton 2500+ (Simpsonov) nebih menjao u protivnom. Kao 3200+ radi na 1.6V a terao sam ga na 2500MHz bez frke i prolazi Prime.
Rado bih uzeo "Mobilnog" ali nema svrhe ako nije extra.
Za obicne primarke nisam bas cuo reci hvale.

Vrh Dno